Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép nő sok gond?

Figyelt kérdés

A húgom férjével beszélgettem ma. (Megint) véget ért a kapcsolatom, és a testvéremmel jó volt kicsit beszélgetni. Aztán elment az oviba a gyerekekért, és a sógorom lejött addig hozzám. Ő külföldi és ez miatt kicsit másképp látja az életet (szerintem). Nagyon helyes, magas és izmos, nagy szép barna szemek és dús barna ha. A húgom alacsony, ducika és nem egy szépség, de! nagyon házias, okos, kedves és megértő! a sógorom azt mondta, hogy nem akart szép nőt feleségül venni, de a barátnői azok voltak és velük sok gond volt. A szép nők "nagyszájúak" és nehéz velük hosszútávra tervezni. A húgom boldog vele, annak ellenére, hogy én ugy látom a lényegesebb kérdésekben a férje dönt. A húgom nem dolgozik, de a férje mindent megad nekik, azt mondja bízik benne, mert okos és tudja nem csinálna butaságot. A férje bank számlájához tartozó kártya nála van, annyit és arra költhet amire akar és erről nem kell beszámolnia. Van két gyerekük és most várják a 3.at. A férje sokat dolgozik, de mindig elérhető a szüléseknél ott volt, az ovis rendezvényeknél ott volt, mondhatni példás apa és férj. Bár szerintem azért csajozik, csak nagyon diszkréten.

Ilyen ő. És azt mondja a férfiak félnek, problémásnak találják a szép nőket, szerinte nem anya és feleség típusok és ezért nem találok olyan férfit akivel boldog lehetnék hosszútávon is.

Így van?

Leginkabb FÉRFIAK véleménye érdekelne. Milyen a feleséged, és miért őt választottad?

2015. jún. 9. 20:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

#4-es, bocs

Még az előző vagyok

2015. jún. 9. 20:55
 12/22 Bence_ ***** válasza:
65%
Azt gondolod, hogy azért nem működnek a kapcsolataid mert szép vagy?
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

Azért remélem látod a sógorod szavaiban az általánosító lenézést a nők irányába. Eleve a szépség relatív, ahogy mások is írták. A sógorod lenézi a húgodat, mert szerinte nem szép, tehát úgysem kellene senkinek, neki meg ott van valaki, aki vezeti a háztartást és neveli a gyerekeket. Lenéz téged, mert aki szép, az biztos k.. va is, tuti folyton csalná a párját, ezért nem arra való, hogy otthon üljön, vezesse a háztartást és kielégítse az igényeit.

Egy szavát se vedd komolyan.

14/22 anonim ***** válasza:
11%

"Sikeres az a nő, XXI. században, aki magának előteremti, és nem pasitól várja el"

Túl kevés a sikeres nő, és túl sok a k.urva.

2015. jún. 9. 20:59
 15/22 anonim ***** válasza:
54%

"Túl kevés a sikeres nő, és túl sok a k.urva."

Mesélj még! =D Ez mire alapozod, az egy darab sikertelen párkapcsolatodra? Dobott a csaj és máris minden nő k_rva.

2015. jún. 9. 21:02
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem igaz,a szép nőkkel több a gond,de vannak kivételek is.

Magadról nem írtál semmit csak sejtetni engedted,hogy szép vagy.

Te is szeretnél egy ilyen pasit magadnak,de nem találsz mert ők a csúnyább nőket veszik feleségül?

Ez ebben a formában biztosan nem igaz,egyes esetekre talán,de általánosságban biztosan nem.

2015. jún. 9. 21:05
 17/22 anonim ***** válasza:
3%

egy szép nőnek nagyobb az arca amiből picivel nehezebb visszavenni ennyi az egész,a ez exeim is szépek voltak mégis kezesbárányok

az exem előző pasiját megcsalta,ráadásul velem :D a srác egy papucs volt aki örült hogy kapott ilyen nőt elmondása szerint......csira hozzállás.Igaz én csak nyertem ezen is.

nos én úgy vagyok a nő örüljön hogy kap egy ilyen pasit mint én :D de ez az igazság

szóval kezelhetőek de tény,nem feltétlen alkalmasak család alapításara.

Tudod a szép nőket sokan dolgozzák és nem felelnek meg egy anyának,csak dugni inkább.

exem is hogy egyszer gyereket nevel,röhögőgörcs kap el

ki lesz az a szerencsétlen aki ennek csinál

2015. jún. 9. 21:14
 18/22 anonim ***** válasza:
66%

Ilyen házasságot én is ismerek mint a testvéredé. A csaj átlagos: kövér, nagydarab,és olyan az orra mint a Bazilika kilincse de a férje nagyon gazdag és mindent megadni neki ami pénzen megvásárolható. Igazi feleség tipus ez igaz.

" A férje sokat dolgozik, de mindig elérhető a szüléseknél ott volt, az ovis rendezvényeknél ott volt, mondhatni példás apa és férj. Bár szerintem azért csajozik, csak nagyon diszkréten. "

Tiszta ugyanez náluk is. 3 gyerek, a férfi sokat dolgozik, eljár éjszaka a haverokkal, a nejét szereti de ha teheti akkor csajozik de diszkréten :D

A felesége pedig benyel mindent szó nélkül, mert nem dolgozik, kapott tőle 9 milliós kocsit és egy gyönyörű lakásban laknak nem beszélve arról hogy tele van a tárcája férje pénzével.

Hogy válaszoljak a kérdésedre is, nem hinném hogy a szép nővel sok gond járna. Nem minden szép nő zokni agyilag hogy állandoan csak bajt okozzon. Ezt talán olyan férfiak állítják akik csalódtak eddig szép nőkben és most taktikát váltottak.

28N

2015. jún. 9. 21:21
 19/22 anonim ***** válasza:
9%
Persze egy bombázónál nagyobb esély van a megcsalásra, mert nála többször próbálkoznak, mint egy csúnyánál. A minden nő egyforma arányú ajánlatokat kapna, akkor nem lenne különbség ami a megcsalásokat illeti.
2015. jún. 9. 21:24
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem minden szép nő nagyszájú, én inkább azt veszem észre, hogy a ronda nők a nagyszájúak, egy nő ha szép, eléggé hátrányban van manapság a többi nőnél.

Nekem a barátnőm ilyen, minden irodában, munkahelyén fúrják, mert csinos, szótlan, szerény, kedves.

Ami viszont idegesít vele kapcsolatban, hogy minden férfi tapadna rá, viszont a párom nagyon hűséges, és tudja, hogy ez elég frusztráló nekem, és szereti, meg tetszik neki, ha lezavarom a körülötte legyeskedő férfiakat.

2015. jún. 9. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!