Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nő sok gond?
A húgom férjével beszélgettem ma. (Megint) véget ért a kapcsolatom, és a testvéremmel jó volt kicsit beszélgetni. Aztán elment az oviba a gyerekekért, és a sógorom lejött addig hozzám. Ő külföldi és ez miatt kicsit másképp látja az életet (szerintem). Nagyon helyes, magas és izmos, nagy szép barna szemek és dús barna ha. A húgom alacsony, ducika és nem egy szépség, de! nagyon házias, okos, kedves és megértő! a sógorom azt mondta, hogy nem akart szép nőt feleségül venni, de a barátnői azok voltak és velük sok gond volt. A szép nők "nagyszájúak" és nehéz velük hosszútávra tervezni. A húgom boldog vele, annak ellenére, hogy én ugy látom a lényegesebb kérdésekben a férje dönt. A húgom nem dolgozik, de a férje mindent megad nekik, azt mondja bízik benne, mert okos és tudja nem csinálna butaságot. A férje bank számlájához tartozó kártya nála van, annyit és arra költhet amire akar és erről nem kell beszámolnia. Van két gyerekük és most várják a 3.at. A férje sokat dolgozik, de mindig elérhető a szüléseknél ott volt, az ovis rendezvényeknél ott volt, mondhatni példás apa és férj. Bár szerintem azért csajozik, csak nagyon diszkréten.
Ilyen ő. És azt mondja a férfiak félnek, problémásnak találják a szép nőket, szerinte nem anya és feleség típusok és ezért nem találok olyan férfit akivel boldog lehetnék hosszútávon is.
Így van?
Leginkabb FÉRFIAK véleménye érdekelne. Milyen a feleséged, és miért őt választottad?
"És azt mondja a férfiak félnek, problémásnak találják a szép nőket, szerinte nem anya és feleség típusok és ezért nem találok olyan férfit akivel boldog lehetnék hosszútávon is. "
Nos, beképzeltség nélkül mondhatom, én is szép vagyok. Nyilván nem mindenki szereti a vékony, természetes szőke nőket, de sokan igen.
Még sem volt soha gondom, mert tanultam is, nem a kinézetemből élek, és elve nem választottam buta, de "szép" pasikat, csak olyant, akinek a külső csak ráadás, már ha érdekli.
Nekem is volt ilyen kapcsolatom, feleségül is akartam venni. Mindenki szép nőre vágyik, de akkor megbízhatónak gondoltam, és ez felülírt mindent. Természetesen kiderült az ellenkezője, így a kedvem is elvette a bizalomtól és a megállapodástól a következő 10 évre.
Most már csak szép nőkre vágyom, alkalmilag, anyagi vonzat nélkül. (Csak az első barátnőm volt szép, a többire nem voltam büszke, azóta is azt az élményt keresem. De mindettől függetlenül lehet egy szép nő is jó anya vagy feleség.)
27/F
Engem mélységesen felháborítana,hogyha a párom csak amiatt vett volna el, mert nem tart szépnek és nem lát rá esélyt, hogy megcsalom...
Ez egy undorító felfogás. Alapból kinek mi a szép.De ha ettől eltekintünk, akkor is ennek semmi értelme nincsen. Gyönyörű nő is lehet hűséges, kevésbé szép is csalhatja fűvel fával az adott férfit..
Én sajnálnám a tesódat, persze szép és jó, nem kell dolgoznia, de ilyen áron.
Én szerelemből házasodtam és a párom is így volt vele.. Szépnek lát én is helyesnek/jóképűnek. Nem álltam volna össze olyannal akihez nem vonzódok, csak mert biztos hűséges lesz..
Van egy mondás: az a sikeres férfi, aki többet keres, mint a felesége el tud költeni. Sikeres viszont az a nő, aki olyan férfit talál.
Tehát a házasság sikeres működése a kölcsönös megértésen alapul, és nem a napi szépségversenyre való készülődésen.
Pl. én azon állapodtam meg a feleségemmel, hogy a döntéseket a fontos ügyekben én hozom meg, a kisebb ügyekben ő fog dönteni. És ez a megállapodás már 45 éve sikeresen működik. Idáig még egyetlen fontos ügy sem akadt.
"Van egy mondás: az a sikeres férfi, aki többet keres, mint a felesége el tud költeni. Sikeres viszont az a nő, aki olyan férfit talál. "
Sikeres az a nő, XXI. században, aki magának előteremti, és nem pasitól várja el :D
FELHÁBORÍTÓ, hogy még mindig az van a köztudatban, hogy jól csak pasi kereshet, miközben a felsőoktatásban átlag alatt vannak bőven. Majd idővel meg jön ennek a gyakorlati eredménye is.
Köszönöm, hogy a #-es válaszom 0% :D
Vagy ronda nők járnak ide, vagy önbizalom hiányos, beképzelt férfiak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!