Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép nő sok gond?

Figyelt kérdés

A húgom férjével beszélgettem ma. (Megint) véget ért a kapcsolatom, és a testvéremmel jó volt kicsit beszélgetni. Aztán elment az oviba a gyerekekért, és a sógorom lejött addig hozzám. Ő külföldi és ez miatt kicsit másképp látja az életet (szerintem). Nagyon helyes, magas és izmos, nagy szép barna szemek és dús barna ha. A húgom alacsony, ducika és nem egy szépség, de! nagyon házias, okos, kedves és megértő! a sógorom azt mondta, hogy nem akart szép nőt feleségül venni, de a barátnői azok voltak és velük sok gond volt. A szép nők "nagyszájúak" és nehéz velük hosszútávra tervezni. A húgom boldog vele, annak ellenére, hogy én ugy látom a lényegesebb kérdésekben a férje dönt. A húgom nem dolgozik, de a férje mindent megad nekik, azt mondja bízik benne, mert okos és tudja nem csinálna butaságot. A férje bank számlájához tartozó kártya nála van, annyit és arra költhet amire akar és erről nem kell beszámolnia. Van két gyerekük és most várják a 3.at. A férje sokat dolgozik, de mindig elérhető a szüléseknél ott volt, az ovis rendezvényeknél ott volt, mondhatni példás apa és férj. Bár szerintem azért csajozik, csak nagyon diszkréten.

Ilyen ő. És azt mondja a férfiak félnek, problémásnak találják a szép nőket, szerinte nem anya és feleség típusok és ezért nem találok olyan férfit akivel boldog lehetnék hosszútávon is.

Így van?

Leginkabb FÉRFIAK véleménye érdekelne. Milyen a feleséged, és miért őt választottad?

2015. jún. 9. 20:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Baromság.
2015. jún. 9. 20:25
 2/22 kukac 07 válasza:
96%
Szerintem ha valaki nem látja a párját szépnek, akkor abból inkább ne is legyen semmi.
2015. jún. 9. 20:28
 3/22 anonim ***** válasza:
Baromság. Az emberek különbözőek. Ha egy férfi alfahím típus, kell a büszkeségének, hogy csodálják, kiszolgálják, stb, akkor ne vegyen el egy ambiciózus, okos, erőteljes nőt, mert megfojtják egymást. Keressen egy kis kedves, szolgalelkűt, akinek az az öröm, ha a családjának élhet, gyereket nevelhet, segítheti a férjét kiteljesedni viszonzást nem várva. Az olyan nőknek akiknek erőteljes a személyiségük, olyan férfi kell aki nem az ő hátán akar előre jutni, hanem vele együtt. Ennyi a nagy titok. A szépség meg relatív. De ha már általánosítunk, akkor ha valaki egy műkarmos, szolis, szőke plázacicát akar az ágyába, akkor vegyen fel takarítónőt.
2015. jún. 9. 20:34
 4/22 anonim ***** válasza:
41%

"És azt mondja a férfiak félnek, problémásnak találják a szép nőket, szerinte nem anya és feleség típusok és ezért nem találok olyan férfit akivel boldog lehetnék hosszútávon is. "

Nos, beképzeltség nélkül mondhatom, én is szép vagyok. Nyilván nem mindenki szereti a vékony, természetes szőke nőket, de sokan igen.

Még sem volt soha gondom, mert tanultam is, nem a kinézetemből élek, és elve nem választottam buta, de "szép" pasikat, csak olyant, akinek a külső csak ráadás, már ha érdekli.

2015. jún. 9. 20:35
 5/22 anonim ***** válasza:
32%

Nekem is volt ilyen kapcsolatom, feleségül is akartam venni. Mindenki szép nőre vágyik, de akkor megbízhatónak gondoltam, és ez felülírt mindent. Természetesen kiderült az ellenkezője, így a kedvem is elvette a bizalomtól és a megállapodástól a következő 10 évre.

Most már csak szép nőkre vágyom, alkalmilag, anyagi vonzat nélkül. (Csak az első barátnőm volt szép, a többire nem voltam büszke, azóta is azt az élményt keresem. De mindettől függetlenül lehet egy szép nő is jó anya vagy feleség.)

27/F

2015. jún. 9. 20:37
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

Engem mélységesen felháborítana,hogyha a párom csak amiatt vett volna el, mert nem tart szépnek és nem lát rá esélyt, hogy megcsalom...

Ez egy undorító felfogás. Alapból kinek mi a szép.De ha ettől eltekintünk, akkor is ennek semmi értelme nincsen. Gyönyörű nő is lehet hűséges, kevésbé szép is csalhatja fűvel fával az adott férfit..

Én sajnálnám a tesódat, persze szép és jó, nem kell dolgoznia, de ilyen áron.

Én szerelemből házasodtam és a párom is így volt vele.. Szépnek lát én is helyesnek/jóképűnek. Nem álltam volna össze olyannal akihez nem vonzódok, csak mert biztos hűséges lesz..

2015. jún. 9. 20:37
 7/22 anonim ***** válasza:
29%

Van egy mondás: az a sikeres férfi, aki többet keres, mint a felesége el tud költeni. Sikeres viszont az a nő, aki olyan férfit talál.

Tehát a házasság sikeres működése a kölcsönös megértésen alapul, és nem a napi szépségversenyre való készülődésen.

Pl. én azon állapodtam meg a feleségemmel, hogy a döntéseket a fontos ügyekben én hozom meg, a kisebb ügyekben ő fog dönteni. És ez a megállapodás már 45 éve sikeresen működik. Idáig még egyetlen fontos ügy sem akadt.

2015. jún. 9. 20:41
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Amúgy aki a külvilág felé ennyire példás életet mutat, annak sokszor van vaj a füle mögött. Hisz magad írod, hogy csajozik a felesége mellett. Aki pedig csalja a párját az sok minden, de nem "példás apa és férj". Elmegy az ovis rendezvényre, meg sokat dolgozik, tök jó, de ezzel nem vásárolta meg a jogot, hogy hülyének nézze a feleségét.
2015. jún. 9. 20:50
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy mondás: az a sikeres férfi, aki többet keres, mint a felesége el tud költeni. Sikeres viszont az a nő, aki olyan férfit talál. "

Sikeres az a nő, XXI. században, aki magának előteremti, és nem pasitól várja el :D

FELHÁBORÍTÓ, hogy még mindig az van a köztudatban, hogy jól csak pasi kereshet, miközben a felsőoktatásban átlag alatt vannak bőven. Majd idővel meg jön ennek a gyakorlati eredménye is.

2015. jún. 9. 20:51
 10/22 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy a #-es válaszom 0% :D

Vagy ronda nők járnak ide, vagy önbizalom hiányos, beképzelt férfiak :D

2015. jún. 9. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!