Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak! Ti együtt tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti együtt tudnátok élni egy prostituálttal?

Figyelt kérdés

Luxusprostiról van szó, tehát intelligens és szép, és az anyagiak sem érdeklik, mivel ő egy nagyságrenddel jobban keres.

(Volt ilyen egyébként a történelemben: Periklész. De ezt csak mellékesen írtam, ne ebbe az irányba vigyétek a válaszokat.)

2015. máj. 22. 15:03
1 2
 11/15 anonim válasza:
nem
2015. máj. 22. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Soha ne mond azt hogy : Soha nem élnél vele...

Nem tudható mi volt az oka hogy ott kötött ki.

Én meg nagy valószínűséggel politikussal nem tudnék együtt élni...

2015. máj. 22. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nagyon szeretem talán igen
2015. máj. 22. 16:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, de akkor nem nevezném magam Férfinek!
2015. máj. 22. 18:51
 15/15 anonim válasza:
Az én barátnőm is ebben a szakmában volt mikor megismertem egymásba szeretünk az elején nem volt könnyü mert bár együtt voltunk nem tudta egyik naprol a másikra abba hagyni de ennek már 7 éve azota együtt vagyunk és boldogok na meg őszinték és nyiltabbak egymással mint a legtöbb kapcsolatban, megtanultuk mi a különbség a szex és a szerelem között, azota természetesen abba hagyta külföldre jöttünk egy helyen dolgozunk jo munkánk van és életünk ritkán elő jönnek az akori emlékek de boldogok vagyunk és sohasem hánytam fel amit csinált bár amikor csinálta és találkoztunk mindig elmesélt mindent részletesen mert biztattam hogy nyugottan mondja el de a szerelem ilyen kitartani egymás mellet a legnehezebb időkben is....
2015. szept. 6. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!