Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézhetö v dobjam?
Nagyon nem akarok bele menni.
Barátom és én össze vesztünk és
levert nekem egyet, meg megráncigált!?
Sztem nincs az a dolog v probléma
ami miatt erre feljogosíthat valakit is..
Bocsássam meg v szakitsak?
"9es te egy bunko vagy"
Az lehet, de 99% hogy igazam lesz. :) Az igazság néha fáj, tudom.
Én otthagynám...Nem azért mert nincs joga a nőt megütni (férfit sem lehet megütni hisz ugyan úgy ember csak éppen a testalkata erősebb:).
Azért hagynám ott mert ha megtette egyszer máskor is megfogja, és te gondolom nem azért jöttél vele össze hogy a box zsákja legyél :)
Igen lehet,de nem biztos.
Én jel pill nem tudom mit tegyek.
Soha nem tett ilyet és a hangját se emelte még fel.értetlenűl állok a dolgok elött.
Én se akarok b.zsák lenni . Én csak szeretem őt ..
hm...és erősen ütött meg? (nem jelent semmit) Végülis figyelj, te tudod mi a helyes, mi csak tanácsokat adunk amiket nem kell megfogadnod...
DE én nem tudnám megbocsájtani ha a barátom csak picit is pofon ütne (ha viccből az más...de agresszióból ütne meg he fel emelte a hangját hanem nem tudnám neki elnézni.)
Megéreztem,mondjuk igy..
Még sose történt velem ilyen
'hasonlitási'alapom sincs!?
Igen tudom.azért irtam ki.
Pár napja nem beszélünk szoval majd meglátom h mi legyen.
A kérdésedre válaszolva, szerintem nem lehet megbocsátani, vagyis elfelejteni. Ha ott van benned a félsz, hogy újra megteszi, akkor nem tudod túltenni magad rajta, és nem érdemes nyüglődni.
Én nem tudnám feledni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!