Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit jelentek csak a barátnőmnek? Dobjam ki?
Figyelt kérdés
Barátnőm egy hetekkel előre megbeszélt egész estés programra nem jött el tegnap. Írtam neki a találkozó előtt másfél órával, hogy részemről minden rendben, várom sok szeretettel, majd azt válaszolta, hogy most rossz a kedve, nem akarja az enyémet is elrontani, inkább ne találkozzunk. Szóvá tettem, hogy sajnálom, de szólhatott volna kicsit hamarabb, mert feleslegesen öltöztem ki, és foglaltam asztalt az estére. Ezen kiakadt, hogy ő nem szólt későn, bocsánatot nem kért. Ma láttam Facebookon, hogy készültek közös fotók a belvárosban, amin a barátnőivel van, és be lett jelölve néhány képen. Nem ő töltötte fel őket, de mivel bejelölték, én is láttam. Eddig inkább magamban tartottam mindent, és nem írtam neki semmit még. Ezen a héten egyszer se találkoztunk még. Három hónapos kapcsolatról van szó, elmúltunk mindketten 18 évesek.
Szerintem kifejezetten bunkó és nem is őszinte. Bi lány vagyok és fiúból is, lányból is az ilyet azonnal kidobnám.
24L
2015. márc. 15. 14:54
4/17 anonim válasza:
Ne dobd ki de innentől te is így állj hozzá a dolgokhoz....
Pl menjél másszál rá dugd meg vagy szopasd le és mond hogy neked menned kell mert dolgod van.
2015. márc. 15. 14:55
5/17 anonim válasza:
Én kiverném a balhét a helyedben.
6/17 RRR válasza:
zavar van az erőben
tisztáznod kellene,hogy mi van
majd dönteni,hogy lapát vagy se
nem szép dolog hazudozni egymásnak
7/17 anonim válasza:
Ez nem kérdés,lapát.Szívat a nő,hazudozik össze-vissza.
2015. márc. 15. 14:56
8/17 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele, hogy komolyan akarja ezt a kapcsolatot vagy sem. Nekem úgy tűnik, nem vesz túl komolyan...mondd el mi bànt téged, neked ez kevés. Aztàn vagy kimondja a frankót, vagy egyszerűen làtni fogod rajta....ha azt làtod, nem akarja, szerintem nem érdemes vele foglalkozni
20/L
2015. márc. 15. 14:57
9/17 A kérdező kommentje:
"Én kiverném a balhét a helyedben."
Az írásomból szerintem érezni lehet, hogy nem ilyen típusú vagyok.
2015. márc. 15. 14:57
10/17 anonim válasza:
de rendes fiú vagy istenem :D bár a barátom is ilyen lenne :( . te mindent megtettél, sajnálom h ilyen ha gonolod írj h mit szokott csinalni még , mi fura benne és próbalo segiteni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!