Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyit jelentek csak a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit jelentek csak a barátnőmnek? Dobjam ki?

Figyelt kérdés
Barátnőm egy hetekkel előre megbeszélt egész estés programra nem jött el tegnap. Írtam neki a találkozó előtt másfél órával, hogy részemről minden rendben, várom sok szeretettel, majd azt válaszolta, hogy most rossz a kedve, nem akarja az enyémet is elrontani, inkább ne találkozzunk. Szóvá tettem, hogy sajnálom, de szólhatott volna kicsit hamarabb, mert feleslegesen öltöztem ki, és foglaltam asztalt az estére. Ezen kiakadt, hogy ő nem szólt későn, bocsánatot nem kért. Ma láttam Facebookon, hogy készültek közös fotók a belvárosban, amin a barátnőivel van, és be lett jelölve néhány képen. Nem ő töltötte fel őket, de mivel bejelölték, én is láttam. Eddig inkább magamban tartottam mindent, és nem írtam neki semmit még. Ezen a héten egyszer se találkoztunk még. Három hónapos kapcsolatról van szó, elmúltunk mindketten 18 évesek.
2015. márc. 15. 14:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért én a helyedben elbeszélgetnék a barátommal ha ilyet tenne... Ha utána se változtatna a viselkedésén dobnám 17/L
2015. márc. 15. 15:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Az írásomból szerintem érezni lehet, hogy nem ilyen típusú vagyok.

akkor meg sokat fogsz szivni csajozas teren...

2015. márc. 15. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:

"Az írásomból szerintem érezni lehet, hogy nem ilyen típusú vagyok." ÉS PONT EZ A BAJ !!!!!

Egy nőt igenis, ha ott az alkalom, néha enyhén le kell teremteni, hogy tudja mi a helyzet, hogy ne tituláljon be egy puha pö csnek. Sajnos én is elkövettem sokszor azt a hibát, hogy mindig kedves voltam, de néha alább kell adni a kedvességgel.

Ha megérdemli a nő, akkor a tenyerén hordozza a férfi, azonban, ha kell, akkor a nemtetszésed is kinyilváníthatod nyugodtan. Ha meg ezen besértődik és szétmentek, akkor annyit is ér, csak most te is olyan vagy mint én, hogy elvakít a szerelem, meg izgulsz, hogy mi lesz ha...

22/F

2015. márc. 15. 16:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Igazad van kérdező! Nem kell belemenni a balhéba!

De!

Normálisan, naturálisan!

Kimenteném a fotót, elküldeném a lánynak! Pár szóval. Pl: "Köszönöm ami volt!" "Isten veled!" "Nem kell a magyarázat se!"

2015. márc. 15. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja #14 19/L
2015. márc. 15. 16:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Mint azt a bizonyos macskát..
2015. márc. 15. 22:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lett végül a sorsa? :D
2015. ápr. 29. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!