Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit jelentek csak a barátnőmnek? Dobjam ki?
Az írásomból szerintem érezni lehet, hogy nem ilyen típusú vagyok.
akkor meg sokat fogsz szivni csajozas teren...
"Az írásomból szerintem érezni lehet, hogy nem ilyen típusú vagyok." ÉS PONT EZ A BAJ !!!!!
Egy nőt igenis, ha ott az alkalom, néha enyhén le kell teremteni, hogy tudja mi a helyzet, hogy ne tituláljon be egy puha pö csnek. Sajnos én is elkövettem sokszor azt a hibát, hogy mindig kedves voltam, de néha alább kell adni a kedvességgel.
Ha megérdemli a nő, akkor a tenyerén hordozza a férfi, azonban, ha kell, akkor a nemtetszésed is kinyilváníthatod nyugodtan. Ha meg ezen besértődik és szétmentek, akkor annyit is ér, csak most te is olyan vagy mint én, hogy elvakít a szerelem, meg izgulsz, hogy mi lesz ha...
22/F
Igazad van kérdező! Nem kell belemenni a balhéba!
De!
Normálisan, naturálisan!
Kimenteném a fotót, elküldeném a lánynak! Pár szóval. Pl: "Köszönöm ami volt!" "Isten veled!" "Nem kell a magyarázat se!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!