Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női hiszti, elnézhető?
Nem tudom mi ütött belém.
NAGYON higgadt ember vagyok, sokszor már mondják, hogy adjam ki a dühöm.
A barátomon igyekszem sose kitölteni a felgyülemlett feszültséget, de ez ma nem jött össze. Általában ha megbánt, akkor se szoktam hisztizni, higgadtan megbeszéljük a dolgokat. Viszont ma teljesen bekattantam, nem tudtam vele önmagam lenni, MINDENEN hisztiztem, megsértődtem, szerintem ő is meglepődött. Én se tudtam mi a baj, teljesen becsavarodtam. Bocsánatot kértem, de szerintem megviselte.
Nagyon rosszul érzem magam, utoljára 16 évesen csináltam ilyet kb.
Mivel nem gyakori, fiúk, titeket ez nagyon megviselne? A végén nem győztem bocsánatot kérni meg kiengesztelni, de nagyon bűntudatom van.
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Kicsit megnyugodtam. Biztos, hogy nem lesz rendszeres, azt nem hagyom! :)
Mikor még fiatalabb voltam szokásom volt, de sikerült leszoknom róla, azóta meg "felnőttem", és a megbeszélés híve vagyok, de ez a mai...
Remélem tényleg nem haragszik meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!