Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíttenétek? Megbántottam a barátomat, megjött a havi (jó kifogás tudom ) de én most kifejezetten érzékeny voltam "hisztis" . Szetetnék 1 vicces kis bocsánatkérő verset kiengesztelésül.
Hisztis voltam vétkeztem,
Rosszul voltam véreztem
Megbánthattalak éreztem
Bocsáss meg könyörögve kérem ezt.
Hormonális alapon
Hülye voltam jól tudom.
Bocsáss meg, csak egy nő vagyok
De a szex velem igen jó dolog!
Megbántódott mert megjött a mensid? Azt hiszem ez esetben nem normális az illető és nagyon csodálkozok hogy te kérsz ezért bocsánatot. Legyen tartásod és igazítsd el de nagyon határozottan azt javaslom. Ha nem ért belőle mond el neki ezt a verset!
Velem jól jársz mert tudom hogy
buksz a szépre buksz a flancra
De ha nem tetszik a mensim
húzz el innen tünj francba!!!
Vagyis a bocsánatkérés egyfajta manipulativ gesztus, befolyásolni, ezálltal pedig irányítani akarod ha jól értem. Ez abszolut nem érezhető a kérdésben vagyis jól csinálod,tehát a rafinált jelzőt teljes joggal használod saját magad jellemzésekor. Nekem kifejezetten imponál mikor egy nő különböző praktikákkal befolyása alá helyezi a környezetének egyes tagjait.
Egyrészt intelligens, másrészt 'veszélyes' jellemre utal.
Intelligenciából ugye sosem elég abból mindig jól jön bármennyi bárhonnan, a veszély pedig köztudottan vonzó állapot. Ezért szimpatikus a rafinált nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!