Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az életem tönkrement pár nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az életem tönkrement pár nap alatt. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

A párommal úgy volt, hogy jövő hónapban összeköltözünk. Már fél éve dolgoztunk a házon, mert fel kellett újítani kicsit. Rengeteg munkát öltünk bele a házba és a kertbe, erre a párom apja, akié jog szerint a ház, bejelentette, hogy eladta a házat, annak ellenére, hogy megbeszéltük vele a dolgot, és már biztos volt, hogy odaköltözünk. Megengedte, és azt mondta, hogy leveszi a hirdetést, és nem árulja már tovább a házat így.

Ennek ellenére eladta. A munkánk, a pénzünk mind odalett amit beleöltünk a házba.

A másik dolog meg az, hogy jövő hónapban kellett volna elkezdenem az OKJ-s tanfolyamot, amit már egy éve kinéztem magamnak. Beküldtem a jelentkezésem, de azért megkérdeztem, hogy ugye ingyenes lesz-e nekem, mert 21 alatt vagyok és nincs még szakmám. Erre azt írták, hogy nem, ki kell fizetnem nekem is a 150 ezret, mert esti iskolának számít (ami megjegyzem sehova se volt odaírva).

Szóval nem is költözhetek, nem is tanulhatok, és hiába jelentkezem álláshirdetésekre, sehova sem kellek.

Komolyan már azon gondolkozok, hogy szakítok a barátommal (úgyis jobbat érdemel mint én) és öngyilkos leszek. Nincs semmi értelme az életemnek.

Szerintetek mit csináljak? Már teljesen visszaestem a depressziómba...

19L

2015. máj. 19. 21:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Én gondoltam volna.
2015. máj. 19. 22:47
 22/30 A kérdező kommentje:
Jó hát mi meg megbíztunk benne. Úgy tűnik, hiba volt.
2015. máj. 19. 22:49
 23/30 anonim ***** válasza:
85%

ennyit hallani:

oá oá oá pasim apja

oá oá oá pasim

oá oá oá iskola

oá oá oá gyerek kell, de 0 pénzem, meg lakhatásom van

oá oá oá ...

2015. máj. 19. 22:58
 24/30 anonim ***** válasza:
Esetleg azt nem lehetne megbeszélni az apjával, hogy amit belefektettetek a felújításba az eladás után adja nektek? Ha tudjátok igazolni, akkor megoldható lenne. Kapnátok egy kis indulótőkét, elmehetnétek albiba. Tudom nem a legideálisabb, de mi is így kezdtük, albiba szültem, de most már saját házban lakunk.
2015. máj. 20. 08:17
 25/30 anonim ***** válasza:
Szedjél össze 500 fontot, aztán irány nyugat. Itt nem számít a papír, nincs após, idióta rokonok, csak nyugalom, azonnali állások, és sokkal több pénz, amire otthon valamikor is számíthatsz. Ha van egy minimális angolod, ne tétovázz, indulj!!!
2015. máj. 20. 13:48
 26/30 anonim ***** válasza:
Ami összeget te beleöltél a házba, az neked visszajár! Abból talán még a sulidat is tudnád fizetni.
2015. máj. 20. 14:25
 27/30 A kérdező kommentje:

Egyre rosszabb a helyzet. Most már komolyan fontolgatom az öngyilkosságot. A barátom is csak hiteget, mint az apja. Már évek óta ígérgeti, hogy megkéri a kezem, de nem teszi, és megígérte, hogy amint megtehetjük, babánk is lesz, de azt nem akarja még mindig...

Sokkal könnyebben el tudnám fogadni ezt a helyzetet, ha nem ígérgetett volna ő is.

Miért történik ez velem? Mit tettem, hogy ezt érdemlem a férfiaktól? Minden férfi az életemben cserbenhagyott, kezdve az apámmal, a barátommal az ő apjával... Miért csak ezt érdemlem az emberektől??

2015. jún. 3. 19:52
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
19 évesen összeköltözést, házasságot meg gyereket vízionálsz úgy hogy még szakmád sincs? Rád aztán igazán jól tartja a mondás, hogy aki sokat markol az keveset fog.
2015. jún. 3. 20:38
 29/30 anonim ***** válasza:
23%
hát jó hülyék voltatok, hogy úgy kezdtetek bele a felújításba, hogy nem fixáltátok le az adás-vételt. Szeretek ilyeneket olvasni. Megnevettet!
2015. jún. 3. 20:51
 30/30 anonim ***** válasza:

Szegénykém.....kérlek, ne hidd azt, hogy értéktelen vagy. Sokáig én is azt hittem, hogy kb a híd alá fogok kerülni, de minden helyre jön egyszer :)

Fiatal vagy még, tanulni bőven ráérsz....tudod, hányan csúsznak az egyetemen, vagy buknak éveket, vagy halasztanak? Nagyon nagyon sokan...az ismerőseim közül kb 1 embernek lett diplomája 24 évesen, senki másnak. Nekem sincs még diplomám, pedig lassan elérem azt, hogy ha egyenesben végeztem volna akkor már lenne. Ezen ne aggódj.

A munkakeresés az ilyen....sajnos, ha nincs valami különleges képességed (pl mostanában az IT terület a menő, én is ott vagyok), akkor lassan találsz munkát sajnos, de erről nem te tehetsz, ezzel mindenki így van.

A ház....hát igen, a barátod apja egy suttyó f@.sz. És a barátod mégis mit szól ehhez? Nem vesztek ösze legalább miatta? Vagy ezt nem is értem, hogy ő hogyan tűrhette ezt szó nélkül....mármint persze, az apja háza, azt csinál vele amit akar....de a saját fiával ezt teszi? Milyen ember az ilyen?

Ebből láthatod, hogy vigyázz, kiben bízol meg :/ Ez sajnos tanulópénz....soha többet ne bízz senki másban, csak magadban, ha nem akarsz csalódni

2015. jún. 3. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!