Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életem tönkrement pár nap alatt. Mit lehet ilyenkor csinálni?
A párommal úgy volt, hogy jövő hónapban összeköltözünk. Már fél éve dolgoztunk a házon, mert fel kellett újítani kicsit. Rengeteg munkát öltünk bele a házba és a kertbe, erre a párom apja, akié jog szerint a ház, bejelentette, hogy eladta a házat, annak ellenére, hogy megbeszéltük vele a dolgot, és már biztos volt, hogy odaköltözünk. Megengedte, és azt mondta, hogy leveszi a hirdetést, és nem árulja már tovább a házat így.
Ennek ellenére eladta. A munkánk, a pénzünk mind odalett amit beleöltünk a házba.
A másik dolog meg az, hogy jövő hónapban kellett volna elkezdenem az OKJ-s tanfolyamot, amit már egy éve kinéztem magamnak. Beküldtem a jelentkezésem, de azért megkérdeztem, hogy ugye ingyenes lesz-e nekem, mert 21 alatt vagyok és nincs még szakmám. Erre azt írták, hogy nem, ki kell fizetnem nekem is a 150 ezret, mert esti iskolának számít (ami megjegyzem sehova se volt odaírva).
Szóval nem is költözhetek, nem is tanulhatok, és hiába jelentkezem álláshirdetésekre, sehova sem kellek.
Komolyan már azon gondolkozok, hogy szakítok a barátommal (úgyis jobbat érdemel mint én) és öngyilkos leszek. Nincs semmi értelme az életemnek.
Szerintetek mit csináljak? Már teljesen visszaestem a depressziómba...
19L
szerintem nézz ki egy másik OKJ tanfolyamot, kár lenne ilyen miatt meghalni
nem hiszem, hogy olyan magas színvonalú ott az oktatás, hogy megérné amiatt meghalni
pasid apja meg elég szemét volt, de hát vannak ilyen emberek :/
Kicsit úgy hangzik a kommentjeidből, mintha a barátodra is írnád, hogy tapos rajtad. Pedig csak az apja volt a hunyó nem? Amíg szeretitek egymást, addig kitartás! És örülj, hogy van valakid, aki remélhetőleg szeret is. Sokat tud jelenteni.
A többire sajnos viszont azt kell mondjam, hogy én 17 éves korom óta várom a jobbat, de csak évről-évre rosszabb a helyzet. És nekem párom sincs. :(
Sokkal jobbat ne várj, illetve az igazság az, hogy együtt minden könnyebb. Tarts ki mellette, még ha úgy is érzed pillanatnyilag, hogy haszontalan vagy. Lehet neki épp elég "haszon" az, hogy vagy neki. Addig ne gondolkozz öngyin.. Utána se nagyon, bár hozzá teszem nekem is nem egyszer eszembe jutott az évek alatt.
Úgy terveztük, hogy miután összeköltözünk, elkezdünk próbálkozni egy babáért... Már 2,5 éve tervezzük, hogy babánk lesz, és végre elérhető közelségbe került, erre ez történik... Ez fáj a legjobban. Nagyon vágyok már egy babára, és végre belátható időn belül elkezdhettünk volna próbálkozni érte...
A barátomat is megviselte ez a helyzet, de ő sokkal pozitívabbnak látja a dolgokat. És sajnos nem látok ebből e helyzetből semmi kiutat.
Azért ne szóld le a barátodat, mert optimista jellem. Ez nem azt jelenti, hogy őt nem viselte meg a dolog.
Esetleg nem te vagy túl pesszimista??
szépen fel kell nőni és nem másokat okolni, minek gyerek, ha nincs hova szülni? odaszültél volna, úgy, hogy bármikor eladhatják a fejetek felül a lakást? nincs is munkád?%!
az a felnőtt lét, hogy magatokért feleltek, nem másra támaszkodni! gyerek vagy nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!