Véletlen kimostam a mosógépbe egy Samsung Galaxy Ace-t, nem tudom ilyenkor tönkrement végleg a készülék, vagy el lehet vinni megjavíttatni? (Mert nem kapcsol be) :///
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 17:02
1/8 anonim válasza:
Szét kellett volna szedni és szobahőmérsékleten szárítani 2-3 napig. Gondolom be volt kapcsolva előtte, így viszont nincs esélyed mert már akkor tönkrement, de amikor megpróbáltad bekapcsolni akkor szállt el az utolsó esélyed is. Kuka...
2/8 anonim válasza:
Az akkut kell kivenni csak, hogy ne legyen zárlatos.
Meg az érzékenyebb áramkörök ne kapjanak kósza áramot.
Ha ezeket nemt etted meg, sőt be is kapcsoltad vizesen ,akkor tuti eldobós.
3/8 A kérdező kommentje:
Kivettem az akkut és a sim kártyát, fél óráig száritottam, visszatettem és bekapcsoltam.:/ Szóal akkor azt mondjátok annyi neki?
2012. dec. 30. 18:19
4/8 anonim válasza:
Ha a mosógépbe is bekapcsolva került, akkor a mosás alatt minden tönkrement benne, ami tönkremehetett...
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor már javíttatni sem lehet elvinni.mi?
2012. dec. 30. 18:35
7/8 A kérdező kommentje:
Hát hajszárítóval 1 óráig szárítottam, és ma már működik is rendesen.:D tiszta hihetetlen o.O
2012. dec. 31. 12:32
8/8 anonim válasza:
Kockáztatsz. Mit nem értessz a több nap alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!