Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön hálószoba?
majd öregen addig ne
addig maxi gázon szex!!!!
23 évből, amíg otthon laktam legalább 15 évig saját szobám volt, és igen csak beülök a szobámba és mindenki hagyjon békén mentalitással éltem. Most párommal egy szoba konyhás lakásban élünk, de idegesít ha amíg a konyhában vagyok addig ő a szobában, ezért rendszeresen kihívom beszélgetni. Horkol, néha elég durván ami alvás közben már nem zavar, de igen, nehezebben alszok el emiatt, mint régebben, de semmi pénzért nem cserélném el a vele való együttalvást, mert jó éjszaka arra felijedni vagy reggel arra kelni, hogy átölel/átölelem vagy csak egymáshoz ér a hátunk, a lényeg hogy ott van. Ha befészkelem a fotelbe magam egy könyvvel akkor tudja, hogy épp "magam vagyok" félóra van, nem zargat, sőt hoz nekem esetleg teát vagy kekszet. Ha beül játszani a gép elé én se zaklatom, max adok egy puszit az arcára mikor elmegyek mellette vagy megmasszírozom a vállát. Mégse érzi egyikünk se, hogy szükségünk lenne plusz egyedüllétre. Nem mindig ugyanakkor vagyunk otthon. Minden héten, mindkettőnknek van 3-4 óra mikor tök egyedül van otthon. Olyankor "azt csinálhat amit akar". Ehhez képest olyankor ő vár engem haza, én őt, mert együtt jobb. Egész nap nem látjuk egymást, este még ha elmászkálunk egymás mellett akkoris együtt vagyunk. Szóval hacsak nem leszek rosszalvó, ő meg még durvábban horkoló akkor soha nem lesz külön hálószobánk.
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!