Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttêlni anyòssal,ha nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttêlni anyòssal,ha nincs annyira jò àllapotban?

Figyelt kérdés
Összeköltöznèk a pàrommal,aki 43 èves.Az èdesanyjàval lakik ,aki nehezen megy ,műtèt majd a közeljövőben lesz valamikor.Nem költöznênk el tőle ,mert kell neki a segìtsèg ,a hàz fenttartàsàhoz.

tegnapelőtt 11:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%
Hát azért 70+osan leépülni még szerintem korai, ott nem oké valami, inkább 80 felett lenne a "normális", de akkor sem törvényszerű. Mamám 85-86 évesen épült le szellemileg, valójában a halálra készült, pár hónappal később meg is halt.
tegnapelőtt 15:36
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nemfüggő hogy valaki mennyire gondoskodó, mint ahogy az sem hogy mennyire szeret és tud főzni. Én például szeretek főzni, de nem vagyok "ápoló" típus, a gondoskodásomat másban tudom megélni, sokkal inkább a főzésben. Valakinek nincs is benne kompetenciája.
tegnapelőtt 15:40
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

21: ez szomoru, sajnalom a mamadat! Es a csaladot is. De azert a 85/6 ev viszonylag szepnek szamit.

Ferjem nagymamaja 11 honapja hunyt el, nyaron lett volna 93 eves. Fizikailag es szellemileg is a toppon volt, nem volt demens, nem volt agyhoz kotve, megerte a 6 unokaja 3 eskujovet es 4 dedunokat, az en lanyomat sajnos mar nem varta meg. Fozott, setalgatott, szidta aposomat, jol megvolt. Aposommal egyutt eltek, de nem kellett a szo szoros ertelmeben apolni, sem pelenkazni. A cukrara kellett odafigyelni, meg hogy szedje a gyogyszereit, de ennyi.

tegnapelőtt 23:36
 24/26 anonim ***** válasza:
80%

Helyzetfüggő. Van-e megfelelő hely, mennyire problémás az anyuka, mennyire csipázzátok egymást, mennyire lehetne vagy nem lehetne más megoldás?

Párom hozzánk költözött és nem lehetett anyumat egyedül hagyni hosszútávra, de nem kellett ápolni. Bár más okokból mi is gondolkodtunk idősotthonon, de aztán sajnos nem jutottunk odáig... Nem kellett ápolni, mégis meghalt hirtelenül. :-(

tegnap 10:53
 25/26 anonim ***** válasza:
31%
Simán odaköltöznék. Az embernek fontos az édesanyja. A párodnak is érthető, hogy az. Miért kelljen választania, ha ráadásul még segítségre is szorul, megoldható és amúgy is? Nem értem, miért tabu, ha egy családdal ott él a nagypapa/nagymama. Olyan rossz ember? Nem családtag? Örülök, ha még sok időt tud vele is tölteni.
tegnap 11:22
 26/26 anonim ***** válasza:
83%
Ha mindkettőt szereti, miért kéne mindegyiktől külön élni? Az élet rövid és ha bármelyik elmegy már SOHA nem jön vissza. Tehát kompromisszum és áldozat. Nehéz helyzet.
tegnap 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!