Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen együttélni egy jòval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen együttélni egy jòval idösebb férfival? A mindennapi dolgok terén mi lehet gond? 32N 50F

Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 12:32
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Tudom ma màr ez megszokott és csak nekem új de eddig csak velem korú pasijain voltak
2022. szept. 11. 12:33
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan olyan mint a többi. Mi a kérdés? Ameddig nem kerül nyugdíjba addig minden ugyan olyan mint a veled egykorúval. Max nem energetikus. Meg több tapasztalata lehet főzés és egyebekben.
2022. szept. 11. 12:36
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
33 vagyok, a párom 48. Én szerintem nincsenek más gondok, mint egy veled egykorúval. Ez én párom sportos, figyel magára és nyitott, modern gondolkodású, így nem igazán van köztünk "generációs szakadék".
2022. szept. 11. 12:37
 4/16 anonim ***** válasza:
62%
Hát apámmal elég nehéz, ezért nem is lakom vele.
2022. szept. 11. 13:01
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

4

Ugyan olyan sztm, mint bárkivel akit szeretsz. **

Előbb küldte el, bocsi!

2022. szept. 11. 13:04
 6/16 anonim ***** válasza:
38%
Ez 10-15 év múlva lesz mókás, amikor te még mindig fiatal leszel, ő viszont már kéri a műfogsor-ragasztót, Viagrát és a botot.
2022. szept. 11. 13:05
 7/16 anonim ***** válasza:
69%

26 (L) leszek, a párom 38 (F).

5 éves kapcsolat, nálunk pár éve már kiütköztek a korkülönbségbeli nézeteltérések. Pl amikor meséli a nagy bulis, fesztiválos élmémyeit, amiket 100x végig kell hallgatnom, hogy anno milyen jó volt. Nekem meg ugye nincs miről, mert eddig tanultam, dolgoztam. Vagy amikor én mesélek az álmaimról, vágyaimról, hogy milyen jó lenne ide-oda elutazni együtt amég tehetjük, addig őt jobban érdekli, hogy legyen elég nagy autónk amibe majd a gyerekek is elférnek. Vagy amikor felsorolom a lehetőségeket, hogy mennyi mindenbe belevághatnánk együtt a közös jövőnk érdekében, kipróbálhatnánk új dolgokat, ő mindig terel, marad inkább a kényelmes jelenlegi verziónál, nehogy megboruljanak egy kicsit is a hétköznapjaink. Amikor én beszélgetésre vagy kikapcsolódásra vágyom, akkor ő csöndben megszeretne nézni egy filmet. Hát igazából ennyi, amit én ennek tudok be, mint ok. Ettől persze még szeretjük egymást, és kitartunk egymás mellett. Próbáljuk elnézni egymásnak, hogy én néha komolytalan vagyok és gyerekes, még ő néha unalmas és megfáradt. :D

2022. szept. 11. 13:23
 8/16 anonim ***** válasza:
9%
Pl. ciki lesz vele megjelenni a baráti körödben.
2022. szept. 11. 14:41
 9/16 anonim ***** válasza:
73%

Köztünk 15 év van, és elmondanám, hogy a férjem kb. 15 évet letagadhat külsőre, szóval pont jó ez így. Alapból jóval fiatalabbnak nézik mindenhol. Ami érdekes, hogy fittebb is, mint én.

Semmiben nem különbözik annál, mintha korombeli lenne (nálunk legalábbis nem).

2022. szept. 11. 14:53
 10/16 anonim ***** válasza:
70%

Elég érdekes de ez nem fog működni :D Vicces hogy még nem látod :P

2022. szept. 11. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!