Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak akik már együttélnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akik már együttélnek, gyereket nevelnek, én meg csak elutasításokat kaptam eddig. Nem igazságtalan ez az élettől?

Figyelt kérdés

24 vagyok és még sosem csókolóztam, más korombeli már együtt él akár gyerek is van.

Szerintem ez az egész párkeresés annyira a szerencsén múlik.

2022. okt. 30. 07:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Mi a kerdes? Az elet nem igazsagos, sosem volt az. Viszont meg mindig szerencsesebb helyzetben vagy, mint egy gyogyithatatlan beteg gyerek.
2022. okt. 30. 07:04
 2/15 anonim ***** válasza:
10%
Nekem se volt soha szerencsém a nőkkel, de már nem is kell nekem egy nő se. Majd tartok német juhász kutyust, ő legalább aranyos és hűséges lesz, nem úgy, mint a nők.
2022. okt. 30. 07:07
 3/15 anonim ***** válasza:
2%
Mellesleg egy kutyussal jobb érzés játszani, több örömet okoz, mintha punciba járatnám a fütyimet.
2022. okt. 30. 07:11
 4/15 anonim ***** válasza:
1%

Milyen nemű vagy? Szerintem részben ez is döntő tényező.

Amióta egyházi közösségekbe járok azóta nagyon sok ajánlkozó volt - sőt, most tartok ott, hogy már testi kapcsolat is létrejön... (annyira mélyen nem vallásos az illető, csak felületesen.)

Ráadásul a húszas harmincas éveimet végigéltem párkapcsolat nélkül (közbejött egy olyan életesemény, ami lekötötte minden energiámat, így kimaradt sok minden az életemből...)

Szóval negyvenes lettem, mire komolyabb jelentkezők akadtak (addig csak egy felszentelt pap lépett volna ki az egyházból, ha engedtem volna a puszilkodási/ölelési kísérletének.)

2022. okt. 30. 07:12
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Az élet nem igazságos vagy igazságtalan, hanem van és mindenkinek vannak lehetőségei.
2022. okt. 30. 07:25
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

Aki 24 évig négy fal között él, alig van szociális kapcsolata, természetes, hogy nem adódik alkalma csókolózni.

Járni se tanultál volna meg, ha nem veszel erőt magadon és a kezdeti elesések ellenére kitartóan próbálkozol. Nem történt egyik napról a másikra, de milyen jó, hogy egykor energiát nem sajnálva próbálkoztál és ma már akár futni is tudsz?

Így van ez az élet minden területén, csak sokan megfeledkeznek róla, hogy semmi se történik, alakul ki egyik pillanatról a másikra.

2022. okt. 30. 07:25
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Mivel nekem egyházi körökben volt LEGALÁBB NÉGY(!) KOMOLYABBNAK TŰNŐ sikerélményem, így én is jó szívvel ajánlom ezt a lehetőséget a figyelmedbe Kérdező!

Ha nő vagy, akár egy felszentelt pap is kiléphet miattad akár (lásd az én példám.) Kettőt is vonzottam valamilyen módon, nemcsak egyet.

De ha férfi vagy, akár apácával is beszélhetsz... nincs kizárva semmi, csak mindenkihez a maga szintjén kell közeledni!

2022. okt. 30. 07:31
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Ja, a 4-es válaszoló is én voltam, értelemszerűen.

7-es válaszoló.

2022. okt. 30. 07:32
 9/15 anonim ***** válasza:
94%

Kell hozzá szerencse is, de nagyobbrészt önismeret, céltudatosság és realitásérzék. Meg ismerni kell az elégedettség fogalmát, ami sajnos egyre kevésbé ismeretes az embereknél egyre szélesebb témakörben.

Rengetegen vannak kapcsolatban fiatalon és öregen, szegényen és gazdagon, kevésbé előnyös kinézettel és előnyösebb kinézettel is. Egyszerűen nem lehet csak a szerencsére fogni, ha több éve próbálkozik aktívan valaki társat találni.

2022. okt. 30. 07:42
 10/15 anonim ***** válasza:
3%
Az élet ilyen. Én is egyedül vagyok már 1 éve, és nem sikerül ismerkednem, mert a nők fotó alapján döntenek, és mindegyik topp pasit akar, hiába gondolom magamról, hogy jó parti vagyok, vagy házam, kocsim, nem iszom, nem dohányzom, sőt még ott lenn se volt fukar a természet, mégsem írnak vissza, pedig kövér se vagyok, és csúnya se.
2022. okt. 30. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!