Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak akik már együttélnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akik már együttélnek, gyereket nevelnek, én meg csak elutasításokat kaptam eddig. Nem igazságtalan ez az élettől?

Figyelt kérdés

24 vagyok és még sosem csókolóztam, más korombeli már együtt él akár gyerek is van.

Szerintem ez az egész párkeresés annyira a szerencsén múlik.

2022. okt. 30. 07:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Valószínűleg a célozgatást nem szeretik a férfi nemi szervre a nők, 10-es válaszoló. (Én sem örülnék ennek!)

Én is furcsállom kicsit az egyik ismerősömet, hogy szinte folyamatosan jön fel nála a szex téma, de hát nem lehet leállítani.

Kénytelen vagyok így elfogadni. Majdnem minden harmadik-negyedik szava szexualitással kapcsolatos.

Félreérthető eléggé. (Mintha egy kicsit tárgyként kezelnék az Ember Lányát - nem így van hölgytársaim?)

2022. okt. 30. 08:18
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 "Valószínűleg a célozgatást nem szeretik a férfi nemi szervre a nők, 10-es válaszoló. (Én sem örülnék ennek!)"

Nem hencegek ilyennel, és persze nincs is beleírva a profilomba, csak úgy gondolom, hogy ez is egy jó pont nekem, mint amiket leírtam, vagy, hogy egy ezermestertípus vagyok. Ezek mind önbizalmat adnak.

2022. okt. 30. 08:26
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

Hogy milyen a szociális életed és a baráti köröd, az rajtad múlik.

Hogy mennyi helyre jársz, hány emberrel találkozol az is rajtad múlik.

Hogy mennyire vagy jóindulatú, mennyire tudsz kapcsolódni másokhoz az is fejleszthető, rajtad múlik.

Hogy mennyit próbálkozol, kiknél és hogy az is rajtad múlik.

Nem azt mondom, hogy ne próbálkozz szép lányoknál, hanem "keresd a szintedet". Azt mondom, hogy ne random szólíts le szép lányokat. (Az online ismerkedést engedd el)

Találkozz velük a szociális köreidben (távoli barát/ismerős, barátok barátai, barátok tesói, tesók barátai stb), közös érdeklődés kapcsán (egyetem, tanfolyam, bármi hobbi, kutyasétáltatás, rendszeres futás, kirándulás stb stb) kezdj el velük beszélgetni, flörtölj. (Ne barátkozz, mert akkor barátzónás leszel, hanem alakíts ki egy közepes ismeretséget, ami jó arra, hogy már érdeklődjön, tudja, hogy nem vagy veszélyes, de még ne könyveljen el barátnak). Ekkor hívdd el valahova kettesben. Akár a koncertre, ami mindkettőtöket érdekli. Ha már nagyon látod rajta, hogy nyitott, nevezd randinak. Ha nem, ez után az esemény után hívdd randira.

Rengeteg kevésbé előnyös külsejű férfit ismerek boldog párkapcsolatban (a 20-25 éves korosztályban is). Nekem is tetszettek olyanok, akik valami miatt nem tetszenek a többségnek. (Alacsony, túl vékony, ronda, kövér) Ez teljesen relatív.

Viszont de, rajtad múlik. Elismerem azt, hogy van, akinek nehezebb. És igen, a szerencse is bejátszik, de az átlagos vagy valamivel alatta lévő srácok a fenti módon tudnak párkapcsolatot kialakítani. A külső nem annyira fontos, mint gondolnád. Mindenkinek más tetszik. Nekem pl nem az tetszik, ami a világ szerint a férfiideál.

Sok sikert, ne add fel és főleg ne utálj érte másokat vagy a világot.

21N

2022. okt. 30. 08:38
 14/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem nem az, ilyen téren, mert a világ nem tartozik neked senkivel. Ez nem egy környezeti tényezőktől vagy geopolitikától függő dolog, mint mikor xy országban szegénység van és nem tudnak ellene mit csinálni.

Ez egy olyan helyzet, amin te személyesen tudsz változtatni azáltal, hogy magadra helyezed a figyelmet, és megnézed, vajon mi lehet z, ami miatt nem vagy sikeres, és hogyan tudsz azon változtatni.

Nyilván nem árt, ha valakinek van egy kis szerencséje is, de önismeret és önkritika nélkül nem fog az öledbe vágni senki egy családot. Hogy akarsz te egy családot gondozni mindezek nélkül? Akkor jön majd csak a neheze.

2022. okt. 30. 11:05
 15/15 anonim ***** válasza:
65%

Addig örülj amíg nincs gyereked. Netto szívás. Azt viszont megértem, hogy vágysz társra. Szeretni, szeretve lenni a legjobb dolog a világon. Egyedül lenni szar.

Amúgy meg rajtad múlik. Aki akar talál magának párt, csak tenni kell érte, nem feladni és siránkozni.

2022. nov. 3. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!