Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Minden családtagom a lusta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden családtagom a lusta, semmit meg nem csináló párjaimat védik, de miért?

Figyelt kérdés
A legutóbbi kapcsolatomnak is azért vetettem véget,mert az lett volna a sorsom,hogy a barátom nem csinál semmit munka után, ha szólok cseszegetésnek veszi,ha nem akkor meg csinálhattam volna meg mindent magam. Ez rövid ideig ment,elegem lett és szakítottam,ahogy az előzővel is,épp ezek miatt. Erre fel, mindenki engem támad a családban,hogy tévedésben élek,mert nem a férfi dolga a háztartás, meg a mosogatás, mosdó pucolás stb. Mióta világ a világ, ezeket a nők csinálták meg és ne legyek felháborodva. Ezen eléggé berágtam,és mondhatom azt,hogy nem érzem magam emiatt hibásnak.Miért nekem kellene más helyett is dolgoznom,egy számomra szenvedéssel teli kapcsolatban? Nektek mi a véleményetek erről? Tényleg én vagyok a szemét mert szakítok?
dec. 31. 14:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
#10 értem, amit mondasz, de szerintem ez a pasitípus, akit leírtál, pont a javíthatatlan, reménytelen kategóriába esik, szerintem ezzel hiába próbálod megbeszélni a dolgokat, úgyis hagyni fogja a francba. Még talán a kapcsolat elején próbálkozni fog, de legkésőbb a gyerek megszületésekor elege lesz az egészből és hagyja a francba, amint látja, hogy a nő elég kiszolgáltatott és már nem tud küzdeni a cselédsors ellen.
dec. 31. 22:28
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Igen, ez a fajta férfi reménytelen, általában így is marad egy életre. Viszont mindig talál magának valami szolgalelkű nőt, aki élete egyetlen céljának tekinti, hogy kiszolgálja "az urát". Ez az, ami igazán szomorú.
dec. 31. 22:44
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
11. Az ilyen nem is csinal gyereket.
dec. 31. 22:50
 14/17 anonim ***** válasza:
81%

#9 KÖSZÖNÖM! Soha nem tudtam összerakni, minekkell ilyenekről beszélgetni az elején. Sose volt téma férjemmel. Egyszerűen egy magára, és környezetére igényes felnőtt ember, így ismertem meg, és ennek megfelelően viselkedik, ahogy én is. Jó hogy nem már egy komplett kérdősorral készül az ember a kapcsolat elejére... Persze ha valami fobtos, meg kell beszélni, alapvetően ennek a pártján állok, de nagyon sok mindent ki lehet olvasni a másik viselkedéséből, környezetéből, stílusából, hogy ne kelljen olyan alapvető dolgokon rugózni, mint ez is, és lehessen olyan témákról beszélni, amiket mondjuk nem lehet elsőre látni.

Mindenesetre, nem kérdező, nem veled van a gond. Próbálj meg arra rájönni, hogy miből láthattad volna ezt náluk előre, és legközelebb, ha ilyet látsz, minimum hozd fel témának.

dec. 31. 23:02
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
#13 dehogynem, pont ez a felelőtlen, infantilis típ felelős a szaporulat 80%-áért. Végülis neki csak el kell élveznie, a következmények már nem érdeklik, majd az asszony megoldja.
dec. 31. 23:14
 16/17 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk ugyanez van. Konzervatív rokonok azon lovagolnak, mi az, hogy nem szolgálom ki a vőlegényemet.

Mi meg csak pislogunk a vőlegényemmel, mert miért is kellene kiszolgálnom egy felnőtt férfit??? Vicc a felvetés is, de sok a hülye mártír, akik ha beleszakadnak is "majd én megcsinálom", és lenézi azt, akinek van esze, és munkamegoszt.

jan. 1. 19:36
 17/17 anonim ***** válasza:
78%

13-as, jaj, dehogynem.

Ő élvez egyet, mert "hiszen férfi", lássa a világ, hogy teherbe tud dugni egy nőt!, a többi meg marad a nőre, ő jó esetben ránéz napi tízpercre a saját gyerekére és ennyi.

Hányinger.

jan. 1. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!