Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden családtagom a lusta, semmit meg nem csináló párjaimat védik, de miért?
#9 KÖSZÖNÖM! Soha nem tudtam összerakni, minekkell ilyenekről beszélgetni az elején. Sose volt téma férjemmel. Egyszerűen egy magára, és környezetére igényes felnőtt ember, így ismertem meg, és ennek megfelelően viselkedik, ahogy én is. Jó hogy nem már egy komplett kérdősorral készül az ember a kapcsolat elejére... Persze ha valami fobtos, meg kell beszélni, alapvetően ennek a pártján állok, de nagyon sok mindent ki lehet olvasni a másik viselkedéséből, környezetéből, stílusából, hogy ne kelljen olyan alapvető dolgokon rugózni, mint ez is, és lehessen olyan témákról beszélni, amiket mondjuk nem lehet elsőre látni.
Mindenesetre, nem kérdező, nem veled van a gond. Próbálj meg arra rájönni, hogy miből láthattad volna ezt náluk előre, és legközelebb, ha ilyet látsz, minimum hozd fel témának.
Nálunk ugyanez van. Konzervatív rokonok azon lovagolnak, mi az, hogy nem szolgálom ki a vőlegényemet.
Mi meg csak pislogunk a vőlegényemmel, mert miért is kellene kiszolgálnom egy felnőtt férfit??? Vicc a felvetés is, de sok a hülye mártír, akik ha beleszakadnak is "majd én megcsinálom", és lenézi azt, akinek van esze, és munkamegoszt.
13-as, jaj, dehogynem.
Ő élvez egyet, mert "hiszen férfi", lássa a világ, hogy teherbe tud dugni egy nőt!, a többi meg marad a nőre, ő jó esetben ránéz napi tízpercre a saját gyerekére és ennyi.
Hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!