Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Minden családtagom a lusta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden családtagom a lusta, semmit meg nem csináló párjaimat védik, de miért?

Figyelt kérdés
A legutóbbi kapcsolatomnak is azért vetettem véget,mert az lett volna a sorsom,hogy a barátom nem csinál semmit munka után, ha szólok cseszegetésnek veszi,ha nem akkor meg csinálhattam volna meg mindent magam. Ez rövid ideig ment,elegem lett és szakítottam,ahogy az előzővel is,épp ezek miatt. Erre fel, mindenki engem támad a családban,hogy tévedésben élek,mert nem a férfi dolga a háztartás, meg a mosogatás, mosdó pucolás stb. Mióta világ a világ, ezeket a nők csinálták meg és ne legyek felháborodva. Ezen eléggé berágtam,és mondhatom azt,hogy nem érzem magam emiatt hibásnak.Miért nekem kellene más helyett is dolgoznom,egy számomra szenvedéssel teli kapcsolatban? Nektek mi a véleményetek erről? Tényleg én vagyok a szemét mert szakítok?
dec. 31. 14:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Nyugi már nem ez a megszokott. Azt meg tegyük hozzá, régen a nőknek ez volt a munkájuk, nem volt mellette más munkájuk. A férfi meg dolgozott. Persze, hogy neked ezt mondják, ha nekik ez jutott, legyen hát szar neked is felfogás. Nem azt mondom baj van azzal aki így él, mint amit leírtál, de elkell fogadni ha valaki másképp él és eszerint kell párt keresni. Nagyon jól tetted, hogy kiálltál az elveid mellett. Ezt így is kell! Én is azt vallom mindketten abban a háztartásban éltek, tenni kell érte mindenkinek.
dec. 31. 14:30
 2/17 anonim ***** válasza:
5%
Ha folyton olyanokkal jossz ossze akikkel hamar konfliktusba kerulsz es ez allando vitazasok sorozata akkor igen , veled komoly gondok vannak. Az is meg lehet hogy mindegyik ferfit kikeszited mert keresed hol tudsz belejuk kotni.
dec. 31. 14:38
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Itt inkább az lehet, hogy túl házsártos vagy.

Alapvetően akkor nem csinál valaki házimunkát ha folyton le van baszva hogy nem úgy kell csinálni.

dec. 31. 14:42
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem, mindegyik olyan típus volt,aki anyuci pici fiaként,mindentől kímélve volt,és ezt szerették volna folytatni velem is. Az nem házsártosság,hogy ha valaki párkapcsolatban él,ne csak ő húzza az igét.Nem csak én járok budira,nem csak én eszem a főztömből, nem csak én csinálok valamit egymagamban mert akkor szingli lennék.Más helyett meg nem dolgozom.Ugyan úgy járok munkába, megkeresem a pénzt. Ő is járuljon hozzá,ha már kapcsolatban akar lenni. Szolgálólányt keres az ilyen,vagy társat? Mert nem mindegy..
dec. 31. 14:45
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
4. Jobb lenne kapcsolat elejen tisztazni mit varsz el , es elmondani ha ez nem megy te szakitasz. Ne kapcsolat kozben tamasz olyan elvarasokat amirol elotte nem tudott a masik fel.
dec. 31. 14:48
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
En teljesen megertelek. Sajnos vannak ferfiak, akiket a csalad teljesen elkenyeztetett, mert a fiu a minden, a lany meg ehh. De szerencsere nem minden srac ilyen, vannak, akikkel meg lehet beszelni a dolgot es odafigyelnek, nemcsak 2 hetig. Na egy ilyet kell megtalalnod.
dec. 31. 15:30
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

A családtagjaid minden bizonnyal konzervatívabb szemléletűek.

Ha a munkamegosztásban hiszel (ahogy én is), a kapcsolat elején tisztázd az igényeidet, hogy ne tudjanak házsártorsággal, kötekedéssel vádolni.

dec. 31. 15:34
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
ezért kell egyedül lenni. tudod kinek van kedve, hogy a másikhoz kelljen mindig igazodni...
dec. 31. 15:42
 9/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, ezt miért kell tisztázni az elején. Miért kellene szájbarágni alapvető dolgokat, egy felnőtt, épkézláb embernek?

Szerintem teljesen egyértelmű, hogy egy párkapcsolatban két egyenrangú fél lakik egy ingatlanban, így azt együtt közösen kell rendben tartaniuk.

Vicces lenne, ha összejönnék egy férfival, és az elején sorban el kéne mondanom neki:

- Ha összekakilod a wc-t, ki kell magad után takarítani.

- A szemetet időnként le kell vinni.

- A szennyes ruhát nem csak a sarokba hajítjuk, hanem berakjuk a gépbe, kimossuk, utána kiteregetjük.

Szerintem ez még tök oké, ha a gyerek nyolcéves, de egy felnőtt férfinél komolyan ezeken végig kell menni? Egyenként? Utána egy szerződést is alá kell vele irattatni, két tanúval, hogy felfogta az utasításokat?

dec. 31. 17:19
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

"Miért kellene szájbarágni alapvető dolgokat, egy felnőtt, épkézláb embernek?"

Mert nem felnőtt, épkézláb ember, hanem trónörökös. Ő a fiú, aki viszi tovább a nevet, a 462. Kis Pista lesz. Ennek megfelelően él, az anyja körülugrálja születésétől kezdve, nagyjából 20 éves koráig fényesre nyalja a valagát, ha vannak lánytestvérei, azokat is erre idomítja, aztán megmondja neki, hogy most már bizony találjon az ő aranyos, tündéri pici fia valami rendes lányt, aki ugyanígy hajlandó kiszolgálni. Az ifjú koronaherceg pedig ezt várja el a párkapcsolatban a nőtől, hiszen világéletében csak azt látta, hogy a nők körülugrálják a férfiakat, úgy, mint őt és az apját, esetleg a nagyapját. Ez a körülugrálás pedig egészen elképesztő mértéket tud ölteni még ma, a 21. században is.

"Szerintem ez még tök oké, ha a gyerek nyolcéves, de egy felnőtt férfinél komolyan ezeken végig kell menni? Egyenként?"

Igen. Még ma is vannak tömegével férfia a huszonéves korosztályban is, akiket anyuci túlbuzgósága nagyjából nyolcéves fejlettségi szinten betonoz be és ebből az életben nem hajlandóak kitörni. Inkább keresnek egy olyan nőt, aki az övékhez hasonló családban nőtt fel úgy, hogy anyuka már hatévesen kiosztotta, miért nem képes az öccse után rendet rakni, mikor az az ő dolga. Aztán az ilyen szolgalelkű, megalázott nőkkel összeállva továbbviszik ezt a nyomorék családmodellt.

dec. 31. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!