Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt olyan elutasìtòak a nők, az olyan fèrfiakkal szemben ,akinek van gyereke?
Figyelt kérdés
Kèthetente jön
Mondjuk most 24.től-1.ig itt van nàlam, nyàron 2 hètig ,de ennyit igazân ki lehet bìrni.Kèt hetente hozom el .Mègis mikor randizok valakivel ,egy idő utàn szèp lassan el-el tünedeznek.Max azèrt hìvnak, ha kell valamit segîteni a hàz körül. 40.es fèrfi vagyok.
dec. 30. 11:36
21/26 A kérdező kommentje:
Önzőek vagytok.Mièrt lenne bàrki hibàja,ha a gyermek megbetegszik ,vagy baja lesz.
jan. 1. 22:38
22/26 anonim válasza:
Ez számomra is furcsa. Ha te elviseled az övékét, akkor nekik is el kell a tiédet.
Valami más lehet a gond. Meg szoktad kérdezni ezeket a nőket utólag, hogy miért léptek le?
23/26 anonim válasza:
Erre sajnos sokszor nem derül fény. Szerintem egyesek azért, mert nekik nincs és más gyerekéhez sem szeretnének alkalmazkodni, másoknak pedig van, de kizárólag a sajátjukat tudják elfogadni.
Azok a nők, akik szakítottak veled, egyáltalán nem kommunikáltak veled?
24/26 A kérdező kommentje:
Nem volt gyerekük nekik.
tegnap 16:59
25/26 A kérdező kommentje:
Akivel kapcsolatban voltam nem volt gyereke,az anyàm zavarta,hogy egy telken lakom vele.
tegnap 17:01
26/26 anonim válasza:
És jogos volt? Mármint oke hogy egy telken lakik veled, de bele is szólt mindenben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!