Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mièrt olyan elutasìtòak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt olyan elutasìtòak a nők, az olyan fèrfiakkal szemben ,akinek van gyereke?

Figyelt kérdés

Kèthetente jön

Mondjuk most 24.től-1.ig itt van nàlam, nyàron 2 hètig ,de ennyit igazân ki lehet bìrni.Kèt hetente hozom el .Mègis mikor randizok valakivel ,egy idő utàn szèp lassan el-el tünedeznek.Max azèrt hìvnak, ha kell valamit segîteni a hàz körül. 40.es fèrfi vagyok.

dec. 30. 11:36
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Pedig mindnek van gyereke, akikkel ismerkedem.Szàmomra ez èrthetetlen.
dec. 30. 11:37
 2/21 anonim ***** válasza:
63%
Mert eleve nem vesznek téged komolyan. Csak kihasználnak.
dec. 30. 11:38
 3/21 anonim ***** válasza:
58%

Ha van gyereked akkor értened kellene.

Más egy saját gyerek és más egy másiknak a gyereke.

dec. 30. 11:38
 4/21 A kérdező kommentje:
A mozaikcsalàd ,mint csalàd lehet működőkèpes?
dec. 30. 11:39
 5/21 A kérdező kommentje:
Nyilvàn màs.
dec. 30. 11:39
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem minden nő ugyanaz miatt elutasító. Én speciel azért, mert nem akarok gyereket, nem találom meg a hangot a gyerekekkel, és két hétre sem akarom őket "kibírni" (azért gyanítom, nem az lenne az egyetlen elvárás tőlem, hogy ne fintorogjak rájuk, hanem jaj, akkor már főzz rájuk, játssz velük, töls velük időt... azt meg nem akarok, és kész... te sem ennél az általad legundorítóbbnak tartott ételből azzal a jeligével, hogy csak két hétig kellene azt enni, bírdmárki). Gyerekes nőknél meg gondolom az, hogy azok a bizonyos gyerekes nők a saját gyerekükre akarják az összes energiájukat fektetni. Bár ha ilyen típus, hogy pótapát meg házicsicskát keres, akkor jobb is, ha elutasít... azért a p...a ennyit nem ér meg sztem.
dec. 30. 11:45
 7/21 anonim ***** válasza:
77%
Természetesen lehet, de ahhoz érdekelni kell, hogy érdekeld a másikat.
dec. 30. 11:45
 8/21 anonim ***** válasza:
81%

Sok oka lehet...

Lehet, semmi köze a gyereknek hozzá..

Lehet, a gyerek interakciói a gond

Lehet, hogy a nő úgy van vele, ha elválás van, akkor ezt a gyereket nem tudja elszedni

Lehet, hogy rádöbben, nem tud úgy viszonyulni hozzá...

stb.

dec. 30. 11:48
 9/21 anonim ***** válasza:
74%
Mert nem szeretnék gyereket, se sajátot se másét
dec. 30. 11:52
 10/21 anonim ***** válasza:

Nálam csak akkor lenne működőképes a mozaikcsalád, ha a másik félnél is pont ugyanazon a hétvégén nem lennének ott a gyerekek. Ugyanis nálam is az van, hogy 2 hetente hétvégén egyik gyerekem sincs itthon, akkor van időm magamra és saját programokra.

Neked is van esély olyat találni, akivel ezt össze tudod logisztikázni. Bár nekem fura ez a 24-1-jéig, mert akkor az anyuka lemond a szentestéről és a szilveszterről is minden évben???? Ez anyukaként nekem fura.

dec. 30. 12:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!