Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt olyan elutasìtòak a nők, az olyan fèrfiakkal szemben ,akinek van gyereke?
Kèthetente jön
Mondjuk most 24.től-1.ig itt van nàlam, nyàron 2 hètig ,de ennyit igazân ki lehet bìrni.Kèt hetente hozom el .Mègis mikor randizok valakivel ,egy idő utàn szèp lassan el-el tünedeznek.Max azèrt hìvnak, ha kell valamit segîteni a hàz körül. 40.es fèrfi vagyok.
Ha van gyereked akkor értened kellene.
Más egy saját gyerek és más egy másiknak a gyereke.
Sok oka lehet...
Lehet, semmi köze a gyereknek hozzá..
Lehet, a gyerek interakciói a gond
Lehet, hogy a nő úgy van vele, ha elválás van, akkor ezt a gyereket nem tudja elszedni
Lehet, hogy rádöbben, nem tud úgy viszonyulni hozzá...
stb.
Nálam csak akkor lenne működőképes a mozaikcsalád, ha a másik félnél is pont ugyanazon a hétvégén nem lennének ott a gyerekek. Ugyanis nálam is az van, hogy 2 hetente hétvégén egyik gyerekem sincs itthon, akkor van időm magamra és saját programokra.
Neked is van esély olyat találni, akivel ezt össze tudod logisztikázni. Bár nekem fura ez a 24-1-jéig, mert akkor az anyuka lemond a szentestéről és a szilveszterről is minden évben???? Ez anyukaként nekem fura.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!