Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mièrt olyan elutasìtòak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt olyan elutasìtòak a nők, az olyan fèrfiakkal szemben ,akinek van gyereke?

Figyelt kérdés

Kèthetente jön

Mondjuk most 24.től-1.ig itt van nàlam, nyàron 2 hètig ,de ennyit igazân ki lehet bìrni.Kèt hetente hozom el .Mègis mikor randizok valakivel ,egy idő utàn szèp lassan el-el tünedeznek.Max azèrt hìvnak, ha kell valamit segîteni a hàz körül. 40.es fèrfi vagyok.

dec. 30. 11:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk még mindig jobb, mintha utólag derülne ki, hogy ellenségesen áll a gyerekedhez. Az meg szerintem nem garancia arra, hogy mert neki is van gyereke (akit jó esetben szeret), más gyerekét elfogadja. Lehet alapesetben nem is szereti a gyerekeket, csak a sajátját. Itt olvastam hogy 3 közös gyerek mellett apukának volt egy előző házasságából levő nagy fia, akinek született egy gyermeke. Na és erre a mostani párja (akitől a három közös gyermek van) féltékeny erre az unokára. Ezek után én nem lepődök meg semmin. Ja és hozzátenném rengetegen védtek a nőt, hogy megértik hogy nem akarja hogy a férje az unokájával töltsön sok időt, mivel már van másik családja.
dec. 30. 12:37
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem minden èvben csak most alakult ìgy a 24.e.Olyan nővel is lennèk akinek nincs gyereke.
dec. 30. 12:41
 13/26 anonim ***** válasza:
83%

Ez most olyan mintha kötelező lenne...Márpedig fogadja el így.

Lehet h nincs ott minden nap de van. És az nem az enyém, az más.

dec. 30. 12:45
 14/26 anonim ***** válasza:
62%
Ha van gyereke, akkor nem értem, nagyon felfele akar választani. Nálam kizáró mert nincs gyerekem és nem is akarok. Bár én egy randiig se mennék el gyerekkel rendelkező férfivel. A kapcsolat nekem csak 2 emberről szólhat.
dec. 30. 15:14
 15/26 anonim ***** válasza:
53%
Ugyanazért, amiért a férfiak nagy része is.
dec. 30. 16:49
 16/26 Senior Séf ***** válasza:
60%

"Pedig mindnek van gyereke, akikkel ismerkedem."

Ezért nem vágynak máséra.

dec. 31. 15:13
 17/26 anonim ***** válasza:
71%

En egy apukaval jottem ossze, 5 eves volt akkor a fia. O most 9,5 eves, azota mi hazasok vagyunk es van egy 4 honapos kozos kislanyunk. Ugyanigy 2 hetente hetvegen es a szunetek felet tolti nalunk. Voltak nehez idoszakok, anyuka sem volt mindig partner.

Ha elvalnek, nem jonnek ujra ossze gyerekes ferfival. A hatam kozepere sem kivanok ujabb harcokat az exfeleseggel, ujabb nyavogasokat, nem akarom mas gyereket szorakoztatni, eleg a sajatomat. Raadasul igen, ahogy itt irjak, a notol lenne elvarva, hogy fozzon-mosson-takaritson a gyerekre, de ra ne szoljon, mert nem az ove. Mondjuk mi ezeket hamar letisztaztuk meg az elejen a ferjemmel, ha en raktam a tanyer levest a gyerek ele, bizony ra is szolhattam, ebbol sosem volt problema.

jan. 1. 11:34
 18/26 anonim ***** válasza:
51%

Egyénfüggő, hogy miért. Én pl nem szeretem a gyerekeket, hangosak, fárasztóak stb. Csak a nyűg van velük. Sajátot sem akarok ( eleve így kerestem párt anno, és találtam is.), nem hogy másét elviselni... Ennyi. Arról nem is beszélve, hogy ha akkor lesz valami baja amikor pl épp velem van, én leszek a hibás. Szóval köszi de nem.

Akinek gyereke van, keresgéljen a saját szintjén és ismerkedjen gyerekesekkel. Több esélye lesz.

Ilyen alapon a gyerekesnek miért kell gyerekmentes személy?

jan. 1. 18:52
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

18+

Ja és más a saját gyerek, és egy másik ember gyereke is. Főleg ha nem kisbaba, hanem már meglátszik, hogy hogyan lett nevelve ( vagy hagyva nőni).

jan. 1. 18:55
 20/26 anonim ***** válasza:
49%

Nem működőképes - az esetek jórészében valamelyik gyerek tuti sérül.

Amúgy meg: miért kellene nekem más gyerekét nevelni, vagy kerülgetni?

jan. 1. 19:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!