Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt olyan elutasìtòak a nők, az olyan fèrfiakkal szemben ,akinek van gyereke?
Kèthetente jön
Mondjuk most 24.től-1.ig itt van nàlam, nyàron 2 hètig ,de ennyit igazân ki lehet bìrni.Kèt hetente hozom el .Mègis mikor randizok valakivel ,egy idő utàn szèp lassan el-el tünedeznek.Max azèrt hìvnak, ha kell valamit segîteni a hàz körül. 40.es fèrfi vagyok.
Ez most olyan mintha kötelező lenne...Márpedig fogadja el így.
Lehet h nincs ott minden nap de van. És az nem az enyém, az más.
"Pedig mindnek van gyereke, akikkel ismerkedem."
Ezért nem vágynak máséra.
En egy apukaval jottem ossze, 5 eves volt akkor a fia. O most 9,5 eves, azota mi hazasok vagyunk es van egy 4 honapos kozos kislanyunk. Ugyanigy 2 hetente hetvegen es a szunetek felet tolti nalunk. Voltak nehez idoszakok, anyuka sem volt mindig partner.
Ha elvalnek, nem jonnek ujra ossze gyerekes ferfival. A hatam kozepere sem kivanok ujabb harcokat az exfeleseggel, ujabb nyavogasokat, nem akarom mas gyereket szorakoztatni, eleg a sajatomat. Raadasul igen, ahogy itt irjak, a notol lenne elvarva, hogy fozzon-mosson-takaritson a gyerekre, de ra ne szoljon, mert nem az ove. Mondjuk mi ezeket hamar letisztaztuk meg az elejen a ferjemmel, ha en raktam a tanyer levest a gyerek ele, bizony ra is szolhattam, ebbol sosem volt problema.
Egyénfüggő, hogy miért. Én pl nem szeretem a gyerekeket, hangosak, fárasztóak stb. Csak a nyűg van velük. Sajátot sem akarok ( eleve így kerestem párt anno, és találtam is.), nem hogy másét elviselni... Ennyi. Arról nem is beszélve, hogy ha akkor lesz valami baja amikor pl épp velem van, én leszek a hibás. Szóval köszi de nem.
Akinek gyereke van, keresgéljen a saját szintjén és ismerkedjen gyerekesekkel. Több esélye lesz.
Ilyen alapon a gyerekesnek miért kell gyerekmentes személy?
18+
Ja és más a saját gyerek, és egy másik ember gyereke is. Főleg ha nem kisbaba, hanem már meglátszik, hogy hogyan lett nevelve ( vagy hagyva nőni).
Nem működőképes - az esetek jórészében valamelyik gyerek tuti sérül.
Amúgy meg: miért kellene nekem más gyerekét nevelni, vagy kerülgetni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!