Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire erős szempont, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire erős szempont, hogy a párod jól keressen? Mi fontosabb ennél?

Figyelt kérdés

Van egy párkapcsolatom, ami 5 éve tart. Nekem pénzügyi szakmám van, nem keresek jelenleg nagyon jól, de a havi 600-700 nettót mindig megkapom, napi 4-6 óra munkàval, mellette vállalkozom, ami néha nagyon megy, néha csak viszi a pénzt…

A párom szakorvos, netto 1,4-et hoz haza, viszont a munkàja miatt nagyon gyakran feszült, stresszes, szomorú. Heti 60-70 órákat dolgozik, kivétel nélkül. Ha otthon van akkor is fekszik, szinte semmi mást nem csinál.

Emellett benne van már a korban, szülni akar, gyesre menni, stb.

Nem házias, fél évente max 2-3x főz, mindig rendelünk vagy hideget eszünk.

Nem takarít, max havi 1x, akkor is felületesen.

Mivel nekem sokkal több időm van és érzékeny is vagyok a higiéniára, én hetente takarítok és főzök, így kialakult egy szokás, de hiába mondom neki, hogy figyeljen jobban ezekre, mindig arra hivatkozik, hogy ő fàradt.

Nagyon pesszimista személyiség és leszív érzelmileg, viszont én minden egyes alkalommal feltöltöm őt, amikor hazaér és onnantól mondjuk az esetek felében jó a hangulat, szerethető személyiség. Jóindulatú, kedves, szép. Alakra nagyon az esetem, arcra átlagos, de a szex nagyon jó vele.

Elérkeztem egy pontra, és megbeszéltük, hogy szünetelünk, mert én nem érzem azt, hogy ezt a nagy rosszkedvet és életuntságot, amit haza hoz, tovább el tudnám viselni. Én is depressziós lettem mellette, engem ő a szexen kívül nem tölt fel, nem vidít fel soha.

Szüneten vagyunk, és közben megismerkedtem egy másik lánnyal, 12 évvel fiatalabb, nemrég diplomázott. Pályakezdő, lassan 4 hónapja munkát keres, de nem tud elhelyezkedni gyógytornászként sehol. Ha el is tudna, átlag körüli fizetése lenne szerintem legfeljebb, és nem tartom egy túl erős szakmának az övét.

Most nàlam van elég sokat, heti 3-4 napot, és nagyon durván jól megvagyunk. Minden, ami hiányzott az előző kapcsolatomból, azt itt megkapom. A depresszióm még mélyen bennem van, nehezen oldódom fel előtte is, de annyira pozitív személyiség, mindig nevet, beszédes, hogy azonnal kihúz és feltölt. Nagyon jó vele is a szex, és sokkal jobb testi adottsàgai is vannak, szebb az arca sokkal, hàzias, takarít és főz nàlam rendszeresen. Bár a kezdeti stàdiumban mindenki többet tesz bele, és ideje is van, mivel jelenleg nem is dolgozik és nem is tanul.

Nem akarok senkivel játszadozni, így dönteni szeretnèk, de már 2 hónapja rágódom, hogy kit engedjek el.

Anyagilag annyira elszaladt már a világ, hogy sokkal könnyebb életem lenne ebből a szempontból, ha két erősebb fizetéssel, jó szakmával kellene boldogulni. Az “exemet” lehet boldoggà tenné egy gyerek, és 180 fokot fordulna, és ha elmenne később magánkórházba dolgozni, akkor fele ennyi munkával keresne ennyit, vagy többet.

De ott a HA. Mi van, ha ezt a természetét nem tudja levetkőzni? Én egy életen àt képtelen vagyok ilyen kedvetlenül élni.

A fiatalabbik lány feltölt, teljesen megváltoztam rövid idő alatt, de az én keresetem kettőnknek a megélhetèsre elég. Ebből fejlődni nehezen lehet. Ha talál is munkát, vagy belekezd bármi másba, az sem milliós összeg lesz.

Ha őszintén belegondoltok a saját helyzetetekbe, akkor nàlatok mennyire fontos tényező, hogy a párotoknak milyen a jövedelme, anyagi helyzete?

Ennyire számíthat, hogy mellé esetleg több rossz tulajdonságot is elviseltek?

Vagy velem van a gond, ne legyek anyagias és simán legyek boldog és mással ne foglalkozzak?

Félek a jövőtől, és hogy később meg fogom bánni, ha rosszul döntök.

dec. 19. 11:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

sztem az első kapcsolatodnak kb vége. Az új meg....ha ennyire zavar a kereset vagy lehetséges kereset, akkor ezt átmenetinek nevezném.

Igazából, nekem az jön le, hogy nem vagy elégedett egyik változattal sem.

De kérdezted és válaszolok: Hagynám a régit, az új kapcsolattal meg tart, amíg tart...

de te jobban látod a körülményeket.

F

dec. 19. 14:00
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Hát ez eléggé cinkes. Az exbarátnőd miatt létezik még egyáltalán sztk ellátás. Ha ők is felállnak, elmennek magánba dolgozni vagy ki külföldre, akkor nem lesz aki a sürgin pl ellásson vagy megoperáljon. Tőle nem sajnálom azt 1,4 milliót, mert a bele lóg szerencsétlennek. És ő is olyan, hogy a szakmája a hivatása. Én ápolónő vagyok. A lelkem egy nagy része a szakmám. Nem tudom otthagyni az eüt, akármennyire is xar az egész.

Viszont az elég kellemetlen, hogy te viszont csak is kizárólag az anyagiakat nézed. Mert persze az ex így xar, úgy xar, de a pénzét biztos jó volt költeni. Az nem volt probléma, gondolom.🥲 A gyógytornász kislánynak meg az ég adta világon semmi gondja nincsen... Még. Majd ő is lesz kiégve, ahogy az exed és majd, ha egyedül kell megállni a lábán+ eltartani egy olyan csodálatos főnyeremény hím egyedet, mint te vagy, akkor ő is lesz túlhajtott, fáradt stb. Egyébként gurítsak eléd vörös szőnyeget, vagy mi? A nőd konkrétan eltartott téged, ő húzta a többet mindig is, így egyértelmű, hogy a háztartásbeli dolgok nagy része rád hárul. Ez van, Apukám! Gondolom az lenne a jó, ha a heti 70 óra mellett minden nap lenne szhopika meg ungabunga, hozza haza a rengeteg zsét és mellette àllandóan friss főtt ételt főzzön, ragyogjon a lakás a tisztaságtól és ha lehet neked semmilyen házimunkát ne kelljen csinálni. Megérdemelnéd, hogy ilyen hozzáállással csak Marok Marcsit kapjad.😏

dec. 19. 14:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tùl anyagias vagy. A férjem 1,7 milliò körül keres, én nyamvadt 300 nettòt, és sosem volt probléma. Nem is jönnék össze olyan férfival akinek ilyen kikötései vannak. Nálunk sosem volt az, hogy ki mennyit hoz haza és fillérekre leszámoltassuk egymást, idegen nekem ilyeneket olvasni. Maradj az elöző kapcsolatodban, szegény gyògytornász lány nem tud olyan bankszámlát víritani ami neked jò.
dec. 19. 16:54
 14/17 Senior Séf ***** válasza:
Semennyire. Élhető nyugdíja kapok, és amúgy is megvan mindenünk.
dec. 19. 17:52
 15/17 anonim ***** válasza:
És az miért nem szempont neked, hogy mindkettőt elengeded? Annyi neked a fontos, hogy legyen dugható punci otthon? Látványos, hogy egyik sem tesz téged boldoggá.
dec. 20. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:
A "nem keresek jelenleg nagyon jól" a másik félhez viszonyítva talán ezt jelenti, de például nekem már az is egyenlő lenne nagy fellendüléssel és állandó dőzsöléssel. (Így is megvan mindenem.)
dec. 21. 22:57
 17/17 anonim ***** válasza:
56%

Ez full kamu. Így ír egy nullagyula az orvos nőjéről, hogy mennyire kéne irányítani mert azt se tudja hol van arccal, olyan szétesett és olyan szomorú. Hát persze 😆

Egy buta troll álmodozik episode 9375.

dec. 21. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!