Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha veszekedés van majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszekedés van majdnem minden alkalommal összetörjük a másik bármilyen dolgát,és csapkodjuk az ajtót. Ez így megy már lassan 3 éve. Ennyire nem illünk össze,hogy ezt hozza ki belőlünk a helyzet?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon pipa lettem,mert rámertem szólni,hogy ne egyen egész nap mert nem fizikai munkát végez,hanem ülőt és még jobban el fog hízni. Erre kiadta a rántott húsomat a macskáknak, holott tudta,hogy egész délelőtt főzöcskéztem,mert munkások is voltak nálunk,akiknek ebédet készítettem. Neki akartam jót, erre megsértődik mint egy gyerek. Szerintem ez nem férfihez illő magatartás, és szerintem ez a dobálózás sem fog jóra vezetne. Ez az összeférhetetlenségünk miatt van?
tegnap 08:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%

Legalább a macska örült.

Ha ilyen idegbeteg, akkor lépni kell.

tegnap 08:07
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Azért van mert mindketten idegbetegek vagytok nemcsak ő és amiatt, hogy utáljátok egymást mint a szart.
tegnap 08:10
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Aztán mi a büdös fenéért vagytok együtt 3 éve??
tegnap 08:19
 4/15 gergelice16 ***** válasza:
80%
Te is hibáztál azzal, hogy így fogalmaztad meg a mondandódat. Ő pedig azzal hibázott, hogy nem tudta kontrollálni a dühét. Gondolom másik esetben ugyanez van fordított esetben is (pláne ha törtök-zúztok - ebben már alapszintű kontroll sincs). Mindkettőtöknek dolgoznia kellene a kommunikációján és a dührohamain.
tegnap 08:22
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Te választottad. Megyek hozzátok macskának.
tegnap 08:28
 6/15 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Szerintem pont egymáshoz illetek.
tegnap 08:33
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
Válást is feltalálták. Ami nem megy nem kell elölteni.
tegnap 08:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyan házaspárt 18 éve élnek együtt, 3 gyerekük van. Dobálóznak telóval, tei fazékkal, szekrény ajtóval, mikróval meg elektromos főzőlappal. Ez csak amiről én is tudok. Hetente balhé, napokig nincs telójuk. De ezek az emberek piálni is szoktak.
tegnap 08:37
 9/15 anonim ***** válasza:
79%

Rendkívül egészséges és kiegyensúlyozott párkapcsolatnak hangzik. Ja, nem.

Amúgy totál igaza van a #6-nak. Legalább egymást boldogítjátok így, és nem azokat az embereket nyomorítjátok meg, akik képesek normálisan kommunikálni és felnőttként kezelni az indulataikat.

tegnap 08:53
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
Egy napig nem élnék ilyen bolondok házában 🤦‍♀️
tegnap 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!