Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon szeretem a páromat Ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a páromat Ő aprosagok miatt veszekszik és mindenért én vagyok a hibás.Mit tehetnék hogy ez változzon?Szerinte létezik veszekedésmentes kapcsolat.

Figyelt kérdés
nov. 26. 13:48
 1/9 anonim válasza:
71%

2 lehetőség van:

A, Keresel magad mellé olyat, aki szeret és tisztel.

B, Sajnàltatod magad a tiktokon miközben az ellentétes nemet szidod.

nov. 26. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Veszekedésmentes kapcsolat nem létezik.

Olyannal, mint a te szeretett párod, aki mindenért beléd áll, meg főleg nem.

nov. 26. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék én azokra az apróságokra. Bár azt nem értem, hogy miért vagytok együtt ha egyszer nem illetek össze.
nov. 26. 14:46
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Persze létezik.

Nem éltek együtt.

Ha találkoztok csak a szép dolgokról beszéltek.

Szexuálisan kielégítitek egymást.

Nyaralni szórakozni saját barátaitokkal jártok.

nov. 26. 15:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudod a másik embert megváltoztatni, ha ő még nem érett meg arra a szintre ahol most te vagy.

Ami neked apróság az neki fontos, részben lehet ludas is, hogy nem tartod tiszteletben ami neki fontos, és lehet nem csak piszkál, hanem fontos dolgok, mint hajtsd le a wc ülőkét 100 szor mondtam már, vagy ne hagyd a vajat a késen, és egyéb…

Szóval fontos tisztázni, mik is vajon azok az apróságok, hm?

Érdemes tisztelni a másik embert, és aki nem tiszteli a másikat, hogy neki mi a fontos, az magát sem tiszteli, és itt borult is a kapcsolat alapkövei..

Mi lenne, ha tudnátok értemesen kommunikálni egymással, hogy kinek mi az ami fontos, a másik ne bagatelizálja el, oda vissza.

Nem szép mindig a másikra tolni a hibákat, ő is megláthatná, hogy mindig a másik a hibás mindenért az gyerekes, hány éves szinten van ?

milyen kapcsolat ez, hol vagytok itt egyenlő ranguak ebben a kapcsolatban ?

nov. 26. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk beavathatnál, mi a probléma. Igen, ha vki nem kötekszik állandóan, könnyebb veszekedés nélkül élni. Talán nem elég a szerelem, nem passzotok.
nov. 26. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Neked apróságok, neki meg nagy dolgok. Ezt kellene elfogadni, vagy ha nem, akkor külön menni. Ha valóban szereted, akkor megpróbálnád megérteni, hogy azok az “apróságok” miért is fontosak annyira neki. Ha megérted, akkor lehet is tenni érte valamit. Ha meg nem, akkor kell ez a kapcsolat? Vagy valóban szereted?
nov. 26. 17:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Megértetni vele, hogy az apróságok miatti állandó problémázásai nem jó, mert ettől még nem dől össze a világ, viszont ezzel mérgezi a kapcsolatot, tehát vegyen vissza az arcából.
nov. 26. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Lépjél le qrvagyorsan
tegnap 06:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!