Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud 2 teljesen más személyiségű ember párkapcsolatot folytatni veszekedés nélkül ? Mi van ha nincs bennük semmi közös ? Ha az egyik lusta a másik szorgalmas stb ?
Sehogy.
Elobb utobb egymas idegeire mennek majd.
Ha tényleg semmi közös nincs bennük, egymásnak teljesen ellentmondó az értékrendjük, akkor képtelenség olyan kapcsolatot kialakítani, hogy mindketten boldogok legyenek.
De néha ez eléggé túlzó kijelentés.
"Ha az egyik lusta a másik szorgalmas"
Ez egyetlen tulajdonság, és korántsem jelenti azt, hogy két teljesen ellentétes emberről lenne szó. Ennyi még simán beleférhet, és ha nem akarjuk a másikra erőltetni a saját hozzáállásunkat, akkor azért a legtöbb ilyen ellentét tolerálható.
Ha belegondolok, hogy köztem, és barátnőm között mi minden eltérés van, és mégis tökéletes a kapcsolatunk... Igaz, az elején én magam is tartottam tőle, hogy ez működni fog-e, de úgy voltam vele, nem leszek semmi jó elrontója. Nagyon más az érdeklődési körünk, az életstílusunk, de még a hitvilágunk is, és mégis ki merem jelenteni, hogy ő a tökéletes társ, és senkivel eddig nem éreztem ilyen jól magam. Persze, ehhez azért kell az is, hogy bizonyos dolgokban meg nagyon is hasonlítunk. Hasonló az értékrendünk, nagyon hasonló az érzelmi világunk, hasonlóak a céljaink, és ez az, ami igazán számít.
Nem akarom túlragozni, szóval ha a lényeges dolgokban meg tud egyezni két ember, és tiszteletben tartják egymás személyiségét, akkor lehetnek mellette nagyon durva eltérések is, simán működhet az a kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!