Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik rám azért a párom mert nem tudok elélvezni ?
Figyelt kérdés
Nem rég jöttünk össze. Múltkor nagyon össze veszett velem ez miatt hogy még nem élveztem el tőle . Lehordott mindennek mert hogy ő biztos nem elég jó nekem meg hogy ő mit érezhet . Pedig elmondtam neki hogy nekem ez nem megy mindjárt. Egy nőnek ehhez idő kell.tegnapelőtt 00:14
12/20 anonim válasza:
9 akkor kapja össze magát és tegyem meg érte mindent. A nőnek sztd nem bsz oda az egójának, ha sose tud elmenni?...
13/20 anonim válasza:
Ez nem az eltöltött időtől függ. Hanem attól mennyire vagytok egy hullámhosszon mennyire figyel rád mennyire van szexuális kultúrája.
Ennek a pasinak semmi....
De neked ez volt a legjobb az összes közül. Gondolom ha olyan szar lenne vele már kidobtad volna.
14/20 anonim válasza:
Béna a pasi. Rengeteg nővel voltam aki azt mondta nem tud elélvezni, érdekes hogy mindegyiket eljuttattam a csúcsra🤷
15/20 anonim válasza:
Nem, és ha ezen neken patáliázna bárki, páros lábbal rúgnám ki. Sőt! Porig aláznám, hogy "így van, béna vagy az ágyban". Pronyókkal nem állok le.
16/20 anonim válasza:
Ez egy kisfiú még nem férfi. Az egoját bántja, hogy te nem mentél el és téged okol mindezért. De közben, hogyha érzelmileg is érett férfi lenne, akkor nem így reagálna, hanem tudná, hogy a nők nagyon másképp működnek és nem megsértődne, hanem veled együtt keresné a megoldást. Az ilyen hülyét dobd ki és keress egy normális férfit! Hidd el megéri!
17/20 anonim válasza:
Haragudj rá te is, mert nem tud kielégíteni. És azután már szakíthattok is, mind a kettőtöknek jobb lesz.
18/20 anonim válasza:
9-esnek: hát még a nőnek milyen rossz érzés! Szegény hapsi. Majd mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet.
19/20 anonim válasza:
Nekem férfiként megy nehezen az orgazmus. Üdv a klubban! A harag pedig teljesen alaptalan. Össze kell szokni, bizalom, ellazulás meg ilyesmik kellenek. A viselkedése pedig csak ront a helyzeten...
20/20 anonim válasza:
Dobnám a kukába. Most, hogy nyomás alá helyezett, még inkább nem fogsz tudni elélvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!