Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan haragszik rám azért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik rám azért a párom mert nem tudok elélvezni ?

Figyelt kérdés
Nem rég jöttünk össze. Múltkor nagyon össze veszett velem ez miatt hogy még nem élveztem el tőle . Lehordott mindennek mert hogy ő biztos nem elég jó nekem meg hogy ő mit érezhet . Pedig elmondtam neki hogy nekem ez nem megy mindjárt. Egy nőnek ehhez idő kell.

tegnapelőtt 00:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
tegnapelőtt 00:15
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem érti meg illetve, ha mondtad neki neked mi hogy jó és mit tehet ez ügyben (teszi is egyáltalán?? Ha nem) és nem érti meg, akkor kuka.
tegnapelőtt 00:15
 3/20 anonim ***** válasza:
6%
Mi meg régebben jöttünk össze és a közelmúltig csak én élveztettem el a nőt! Azóta már nekem is jó. Következő alkalmak egyikén lefekszünk egymással. Ez a dolgok rendes rendje! Hogy a nő legyen mindig kielégítve először! Nem az önző faszi! De ha te riherongyként érzed jól magad, szíved joga!
tegnapelőtt 00:38
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
A kisebbségi komplexusát, hogy nem tud kielégíteni egy nőt, könnyebb neki rajtad levezetni és téged hibáztatni. Pedig erről te nem tehetsz. Mondanám, hogy beszéld meg vele, miket szeretsz az ágyban, neked hogy lenne jó, kommunikáljátok le, hogy mindkét fél megkaphassa, amit akar és örömet is tudjon okozni a másiknak, de ha - ahogy írod - lehordott teljesen emiatt és így viselkedik, akkor nulla empátia, nulla EQ. Én az ilyen pasit azonnal elküldeném, használjon inkább guminőt.
tegnapelőtt 01:10
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Imádom amúgy ezeket a csávókat, akik megoldják, hogy még a nőjük orgazmusa is róluk meg az egójukról szóljon.
tegnapelőtt 01:54
 6/20 anonim ***** válasza:
89%
Beteg elme. Ne akard ezt magadnak.
tegnapelőtt 02:21
 7/20 anonim ***** válasza:
89%

"Lehordott mindennek"

És még tényleg együtt vagy vele?

tegnapelőtt 04:05
 8/20 menta34 ***** válasza:
12%

Biztos, hogy jól fogalmaztad ezt meg magadban?

Ebben a helyzetben egy normális pasi érzése, véleménye, kb. hogy bántja, hogy nincs orgazmusod, és csak akkor haragszik ha nem érzi rajtad, hogy szeretnél orgazmust vele. Tehát azért lehet haragudni ha nem szólsz, ha megjátszod, vagy ha inkább abbahagynád a próbálkozás helyett. Az ha nem megy de az érezni, hogy szeretnéd, az nem ok a haragra.

tegnapelőtt 04:57
 9/20 anonim ***** válasza:
2%
Azért gondolj bele, milyen rossz a párodnak hogy szexeltek de te nem tudsz elélvezni!!!! Sérti az egojat. Így nem sok jövőt jósolok nektek.
tegnapelőtt 05:30
 10/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem volt jogos. Ráadásul mutatja, hogy teljesen hülye is. Legközelebb már görcsölni fogsz rajta, hogy el KELL élvezned, amiről tudjuk jól, hogy azzal végződik, hogy NEM lesz orgazmusod. Utána meg megjátszod inkább, csak hogy ne okozz csalódást. A pasid elégedett, még kevesebb erőfeszítést fog tenni, hogy elélvezz, hiszen felszólításra is megy, làtszólag. Te meg azt is elfelejtem, hogy mi a jó a szexben.

Szerintem ezt a csodálatos kapcsolatot addig zárd le, amíg a pasi nem traumatizál teljesen, éd nem cseszi el a szexuális életed hosszú távon.

Nem érdemel nőt. Veszekedjen a jobbkezével!

tegnapelőtt 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!