Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a párotok apró furcsasági vagy kis bosszantó dolgai?
Felhív, és elmondja mit szerel éppen. Teljes részletességgel közvetít. Meg se lehet benne zavarni, akár egy órán keresztül is mondja. Van hogy kérdez is, hogy szerintem mit kellene/jó ötlet-e amit csinál. Ha ott van mellette az apja, akkor ő rászól hogy ne untasson már ezekkel, de elzavarja az apját 😔😂
Vagy pl vagyunk valahol, és mélyen elgondolkodik, leszar mindent. Látszik a fején hogy a gépekre gondol. Rákérdezek, hogy csak nem a dugattyúkon jár az eszed? Csak röhög hogy belelátok a fejêbe..
Nem nehéz...
Férfi létére túl sokat költ feleslegesen. Nehogy már valamiből hiányunk legyen otthon. És nem nézi az árát a legtöbb esetben. Súlyos pénzek mennek el így.
Túl sokat agyal valamin és nehezen lép túl rajta. Pl ha bunkó volt az eladó.
Köszönöm a válaszokat!
Számomra néhány apróság: mindig elveszi a hajgumijaimat a helyükről... és igazából, ahogy fel akartam sorolni a többit, rájöttem, hogy ritkán fordulnak elő, mert általában odafigyel ezekre, így nem lenne fair felhozni.
Hogy sokszor nem figyel. Mondok valamit, megkérdezem, hogy oké-e így, és utólag simán rávágja, hogy sose volt szó az adott dologról. Apróságokról van szó, de baromi irritáló.
Amikor indulunk valahova, fixen eszébe jut az utolsó pillanatban valami teljesen random baromság. Már húznám a cipőmet, amúgy is kicsit késésben (miatta) és nekiáll monjduk kv gépet pucolni. Ha szólok neki, akkor nem érti, hogy mi a bajom, “semeddig sem tart”.
Felhalmoz feleslegesen dolgokat. Nem nagy a konyhaszekrényünk, szóval nagyon zavaró, hogy random hoz dolgokat a boltból, ami nem kell. Mert meglátja, aztán legyen. Mondok példát, van most is itthon 3 ketchup, meg 3 bontatlan liszt, 2 doboz vaj. Nem értem.
A párom nő, 48 éves.
Elsőként tegyük hozzá, hogy én abszolút nem tartom magam tökéletesnek.
Na de a kérdésre: a munkahelyi feszültséget otthon kiadja, amikor már sok neki. B@sztatja a gyereket és engem minden apró dolog miatt, ami ráadásul máskor abszolút nem gond.
Túl szigorú magához, ha hibázik, befordul és olyan savanyúcukor lesz pár napig, ahelyett, hogy kibeszélnénk.
Szexuális értelemben egyre passzívabb, szerintem a menopauza közelít, de ő ezt nem hajlandó belátni.
És végül a kulcsokat ( kocsi, lakás) összevissza rakosgatjs, képtelen rászokni a kulcstartóra, ahol minden kulcsot tartunk.
Emellett sok szerethető tulajdonsága is van, azok miatt még vele vagyok, mert összességében még több a pozitív, mint a negatív....de még ez még változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!