Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mik a párotok apró furcsasági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a párotok apró furcsasági vagy kis bosszantó dolgai?

Figyelt kérdés
dec. 12. 06:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Többször hív naponta. Nem tudom, hogy miért. A munkahelyéről hívogat 2 óránként, még ebéd közben is hív 😡. Kértem, hogy ritkábvan hívjon, de nem hallgatott rám. 7 év házasság
dec. 12. 06:43
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

Felhív, és elmondja mit szerel éppen. Teljes részletességgel közvetít. Meg se lehet benne zavarni, akár egy órán keresztül is mondja. Van hogy kérdez is, hogy szerintem mit kellene/jó ötlet-e amit csinál. Ha ott van mellette az apja, akkor ő rászól hogy ne untasson már ezekkel, de elzavarja az apját 😔😂

Vagy pl vagyunk valahol, és mélyen elgondolkodik, leszar mindent. Látszik a fején hogy a gépekre gondol. Rákérdezek, hogy csak nem a dugattyúkon jár az eszed? Csak röhög hogy belelátok a fejêbe..

Nem nehéz...

dec. 12. 07:22
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Férfi létére túl sokat költ feleslegesen. Nehogy már valamiből hiányunk legyen otthon. És nem nézi az árát a legtöbb esetben. Súlyos pénzek mennek el így.

Túl sokat agyal valamin és nehezen lép túl rajta. Pl ha bunkó volt az eladó.

dec. 12. 08:12
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem tekeri rá normálisan a kupakot semmire. Csak félig. Legyen az mosószer, öblítő, víz, tej, stb... Nem értem, miért csinálja.
dec. 12. 08:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Számomra néhány apróság: mindig elveszi a hajgumijaimat a helyükről... és igazából, ahogy fel akartam sorolni a többit, rájöttem, hogy ritkán fordulnak elő, mert általában odafigyel ezekre, így nem lenne fair felhozni.

dec. 12. 09:21
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
Az általam tisztán asztalon hagyott kést használat után zsírosan hagyja. Evés után mindent elpakol, kivéve a hűtős dolgokat, mert azokat kint hagyja az asztalon. Alapból rendetlen, nem pakol el maga után. Szekrényajtókat nyitva hagyja, a fiókokat nem tolja be teljesen. Golyóstollakat állandóan eltünteti valahova. Genetikailag rosszak a fogai ezért minden nap vagy 20 percig sikálja őket. Mióta van wifink állandóan filmezik meg netezik a mobilján éjjel/nappal/evés közben/ alváskor. Állandóan panaszkodik, hogy nem talál magára ruhát, de fogyni nem akar.
dec. 12. 10:49
 7/11 anonim ***** válasza:
42%

Hogy sokszor nem figyel. Mondok valamit, megkérdezem, hogy oké-e így, és utólag simán rávágja, hogy sose volt szó az adott dologról. Apróságokról van szó, de baromi irritáló.

Amikor indulunk valahova, fixen eszébe jut az utolsó pillanatban valami teljesen random baromság. Már húznám a cipőmet, amúgy is kicsit késésben (miatta) és nekiáll monjduk kv gépet pucolni. Ha szólok neki, akkor nem érti, hogy mi a bajom, “semeddig sem tart”.

Felhalmoz feleslegesen dolgokat. Nem nagy a konyhaszekrényünk, szóval nagyon zavaró, hogy random hoz dolgokat a boltból, ami nem kell. Mert meglátja, aztán legyen. Mondok példát, van most is itthon 3 ketchup, meg 3 bontatlan liszt, 2 doboz vaj. Nem értem.

dec. 12. 12:55
 8/11 anonim ***** válasza:
42%
Szeleburdi, rendetlen. De én meg túl komoly vagyok hozzá képest szóval nem igazán tartom ezt rossznak mert kiegészítjük egymást.
dec. 12. 13:25
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

A párom nő, 48 éves.

Elsőként tegyük hozzá, hogy én abszolút nem tartom magam tökéletesnek.

Na de a kérdésre: a munkahelyi feszültséget otthon kiadja, amikor már sok neki. B@sztatja a gyereket és engem minden apró dolog miatt, ami ráadásul máskor abszolút nem gond.

Túl szigorú magához, ha hibázik, befordul és olyan savanyúcukor lesz pár napig, ahelyett, hogy kibeszélnénk.

Szexuális értelemben egyre passzívabb, szerintem a menopauza közelít, de ő ezt nem hajlandó belátni.

És végül a kulcsokat ( kocsi, lakás) összevissza rakosgatjs, képtelen rászokni a kulcstartóra, ahol minden kulcsot tartunk.

Emellett sok szerethető tulajdonsága is van, azok miatt még vele vagyok, mert összességében még több a pozitív, mint a negatív....de még ez még változhat.

dec. 12. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
Pakolászik egész nap.
dec. 12. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!