Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy ez nagyon gáz , de mit csináljak , hogy ne a bútor lássa kárát a hülyeségének ?
Figyelt kérdés
Új konyhabútort szeretnénk venni a barátommal de nagyon félek , hogy már pár naposan kárt fog tenni benne . Felnőttként nem vigyáz semmire , StarWars fejeket gyűjt és azokat is össze - vissza rakosgatja mindenhova nem vigyáz rájuk . A mélyhűtőt rend szerint nekinyitja a széknek , a fagyasztó ajtaját rácsukta az egyik fakkra úgy hogy az megrepedt . A mostani bútokat telematricázza banánokról leszedett matricákkal mint egy gyerek és félek , hogy a vadonatúj bútorral is ezt fogja majd csinálni. Egyszerűen annyira tékozló nem törődöm , hogy kezd idegesítő lenni ez a tulajdonsága . Korábban ígérte , hogy odafigyel jobban de nem igazán teszi. Mit csináljak ? Nekem igen is fontos, hogy valaki vigyázzon dolgokra főleg az újakra és főleg ilyen árak mellett..tegnapelőtt 14:20
1/8 anonim válasza:
Finoman kérdezem meg, hogy biztos ilyen ember mellett akarod leélni az életed? Ne érts félre, nem kritizálom se őt, se téged (minden ember olyan, amilyen) de ez eléggé egymással szembemenő tulajdonság, hogy ő hanyag, te meg pedáns vagy. Ha meg is véded valamivel a konyhabútort, akkor valami mással fog kiakasztani.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos , ebben vagy igazságod :(
tegnapelőtt 14:28
3/8 anonim válasza:
Nem élnék együtt egy neveletlen gyerekkel.
4/8 anonim válasza:
te most egy férfivel élsz együtt vagy egy gyerekkel? amit írtál még olvasni is rossz volt! ez most komoly amit írtál? vagy csak szívatsz itt minket? ha ez igaz hogy bírsz vele együtt élni? elviselni? férfiként tekinteni rá? főleg kívánni
5/8 anonim válasza:
Jézusom, biztosan nem élnék együtt egy ilyen emberrel. Pfff. Te ezt hogy bírod idegekkel úgy őszintén?
6/8 A kérdező kommentje:
Pont , hogy elkeseredésemben írtam ki a kérdést. Azt hittem , hogy én vagyok kriminális de akkor ezek szerint csak ő akarja nekem bemesélni, hogy én látom fordítva a világot és az a jó amit ő mond..
tegnapelőtt 21:47
7/8 anonim válasza:
Mindig csodálkozom hogy az ilyen "férfiaknak" van párjuk....
Komolyan, mit láttál benne vonzónak? Kíváncsi lennék rá. Minden rosszindulat nélkül, lehet nekem is úgy kéne tennem hogy becsajozzak végre.
Egyébként hozzám bárki bármikor bejönne, patika rend és tisztaság.
Mondjuk már lehet ez a beteges a mai világban.
8/8 anonim válasza:
Hát pont hogy ő a kriminális, kb. gyerek szintjén van. Gondolom a házimunkából sem veszi ki a részét.
Komolyan, mi tetszik benne? A külseje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!