Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves nő vagyok, és nagyon szeretek dolgokat összeszerelni.(asztal,szék, bútor stb). A párom férfi létére nem ért ezekhez, viszont azt mondta,hogy ne játsszam túl a dolgot, és legyek nőiesebb inkább. Ki kellene adnom az útját emiatt?
Frusztrálja a dolog, ciki neki.
Ha rendben lenne magával, akkor örülne neki, v. tanulna tőled.
2010-es blogbejegyzés
alatti komment:
"Tudod, hogy éppen most miért vagyok magányos?
Egy b*szott mosógép miatt.
Az történt ugyanis, hogy elromlott a mosógépem. A ’párom’ nagy gálánsan kikereste a kisokosból az ingyenesen kiszálló szerelőt, aki bontott, felmért, diagnosztizált és árajánlatot tett. Közben hazaértem, és a távozó szerelőbácsinak annyit mondtam, hogy „oké, átgondolom, hogy szerelés legyen vagy csere”. (Tudni kell, hogy a motor maga alá szart, és azt kellett cserélni. A bácsi szerint motor 10k, szerelés és kiszállás 9k, tehát 19 ezer lesz [számla nélkül], ha este mosni akarok) Másnap átnéztem pár műszakiboltot, a megfelelő motor megtalálása és megvásárlása után otthon saját kezemmel lecseréltem (két nyavalyás csavar, és bizbasz drótozás), majd visszacsavaroztam a gépet a helyére. Majd szóltam a szerelőnek, hogy új gép mellett döntöttem.
Szegény pasim képtelen volt feldolgozni, hogy saját kézzel és lényegesen kevesebbért vásárolt motorral megjavítottam Bertát (ez a mosógépem neve, a modorfaktor befigyel) – lelépett: beletapostam a nemistudommilyen hiúságába. (Gondolom, ezek fényében annyi képzelt elvárást feltételezett rólam, hogy a megfelelni vágyás helyett lelépett)."
Nem leszel semmivel sem kevésbbé nőies, hogy értesz ezekhez a dolgokhoz.
A barátod frusztrált :D
Hát én leszarnám a komplexusait. Ahelyett hogy örülne, hogy legalább valamelyikőtök nem életképtelen és segítene együtt csinálni...
Nálunk is én vagyok az, aki híve az ilyen kétkezi munkáknak, a párom teljesen vakon volt a legtöbbel.
Együtt csináltuk a lakásfelújítás egy részét, megtanítottam főzni és azóta ő is örömét leli ezekben:) Szerintem így lenne normális, nem pedig úgy, hogy nőietlennek hívjuk azt, ha valaki nem úgy viselkedik, mint egy magatehetetlen csecsemő.
Na, tipikus példa arra hogy azt mondják a mai nők kiherélik
a férfiakat..Ja,csak nem mindegy hogy valaki tud örülni a másik sikereinek,
vagy sérti a férfiúi macsóságát..Szerintem totál jogosan esik
rosszul hogy ilyen önző alak a párod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!