Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok béna hogy nekem nem sima ott lent? Mivel szeditek?
Borotva feje nem fér el ott, képtelen vagyok használni.
Gyanta 4 napig sima, utána már borostás.
Trimmelővel szedem, de úgy meg nem sima.
A pasim simán szereti.
Első szex lesz.
Köszönöm a segítséget!
Én epillátorral.Így kb. 1 hétig teljesen sima, mire kezdene kijönni megint, akkor megint átmegyek epillátorral és amelyik már eléggé kilóg 1mm, azt már szedi is ki.
Javaslat, hogy legelső epillálás előtt ollóval menj át rajta, mert ha túl nagy és úgy mész rá epillátorral, akkor abból ordítás lesz. Tapasztalat még 19 éves koromból, de azóta se felejtem. 42N
Értem min mész keresztül. Én sem tudok úgy hajolni, hogy lássam ott. Nekem 2 dolog vált be az előzőleg adott tippeken kívül:
1. A mosdó kagyló szélére egy közepes méretű tükröt tettem és néztem mit csinálok. Az elején sokat segít.
2. Ha nincs kéznél tükör akkor kifeszítem ott a bőrt és nagyon lassan húzom a borotvát. Nem látom mit csinálok viszont mivel lassan csinálom nem vágom meg magam. Én nagyon hamar ráéreztem hogyan kell.
Szerintem ne stresszelj ezen. Napold el nyugodtan az első együttlétet. Kicsit erős, hogy a pasid annyit mondott csupaszon szereti és te teljesen rá vagy erre görcsölve, mikor (főleg) az elsőnél vannak fontosabb dolgok is.
#30 A vájatokat azzal könnyebb, oda nem megy be a borotva. És hát fekete hajú vagyok, szóval... Nem tudom. 42 éves vagyok, de soha semmi bajom nem volt odalent.
#6 vagyok
Borotvával leszedem, ennyi. Ha marad, akkor az aznapra ott marad, majd másnap még igazítok - de pont szrnám le, hogyha a "pasi", akivel járogatok simán szereti :D
Hogyne, majd még megmondja, milyenre szedjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!