Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én vagyok béna hogy nekem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok béna hogy nekem nem sima ott lent? Mivel szeditek?

Figyelt kérdés

Borotva feje nem fér el ott, képtelen vagyok használni.

Gyanta 4 napig sima, utána már borostás.

Trimmelővel szedem, de úgy meg nem sima.

A pasim simán szereti.

Első szex lesz.

Köszönöm a segítséget!

nov. 5. 12:53
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Én borotvával. Nem értem mi nem fér el ott neked. :)
nov. 5. 12:59
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként bármivel szőrtelenítesz, pár nap után már mindegyik után érződik némi borosta. Van végleges szőrtelenitès, de nem tudom azt kimondottan ilyen helyen alkalmazzák-e, vagy csak bikinivonalon.
nov. 5. 13:00
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a "nem fér el ott a borotva feje" dolgot én sem értem. Nyilván megvan a dolognak a technikája ("széthúzni", "igazgatni" közben) de én tök csupaszra le tudom szedni.
nov. 5. 13:07
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

"A pasim simán szereti."

Beleválasztottál te is. Első szex lesz neki is minden téren?

nov. 5. 13:11
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

"A pasim simán szereti."

Mikor még a kapcsolat elején voltunk, egyszer nem volt időm leszedni. Mondtam páromnak, hogy hát némileg szőrös lesz ott. Annyi volt a reakciója, hogy "engem nem érdekel, nem vagyok pedofil".

Szóval ja, jól beválasztottál, hogy ez számít neki és nem te.

Amúgy pár nap után mindenképp borostás, nekem akkor nagyon szúr és éget is. Gyantát nem bírom ott. Annyit meg nem ér meg egy férfi se, hogy emiatt szenvedjek.

nov. 5. 13:15
 6/35 anonim ***** válasza:
53%

Borotvával mindenhol lejön, picit "odabent" meg hátul krém. Sima lesz teljesen.

Mondjuk az én bőröm bírja a borotvát, nyáron simán lehúzom minden nap, a krémet meg elég havonta-kéthavonta.

nov. 5. 13:21
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írták ennek is megvan a technikája hogy borotvával szépen lehúzd
nov. 5. 13:29
 8/35 anonim ***** válasza:
40%
Intim gyanta a legjobb! Én 15 évig borotváltam, aztán nagyon megerősödött. Gyanta után kb 2 hétig aránylag sima. Harmadik héten kezd borostás lenni. Én mindenképpen azt javaslom. Felejtsd el a borotvát!
nov. 5. 13:34
 9/35 anonim ***** válasza:
74%
A legnagyobb tévhit hogy a borotvától erősödik a ször :D
nov. 5. 13:41
 10/35 anonim ***** válasza:
87%

Otthon inkább ne gyantázz magadnak, ha nem akarod, hogy úgy nézzél ki alul, mint akit összevertek.

Menj profihoz

nov. 5. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!