Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok béna hogy nekem nem sima ott lent? Mivel szeditek?
Figyelt kérdés
Borotva feje nem fér el ott, képtelen vagyok használni.
Gyanta 4 napig sima, utána már borostás.
Trimmelővel szedem, de úgy meg nem sima.
A pasim simán szereti.
Első szex lesz.
Köszönöm a segítséget!
nov. 5. 12:53
21/35 anonim válasza:
“ Én most a hüvely-bemenet körül beszélek. Az ajkaknál. Ugye ti is? Ott pedig nem tudom borotválni. Nem is látom. Belevágnék.”
Szerintem mi is arról beszélünk. Simán le lehet borotválni a merev fejűvel is, de próbáld meg flexibilissel, hátha az neked kézenfekvőbb. Nyugi, meg tudod csinálni, én még sosem vágtam el magam, pedig tudod béndzsó lenni.
22/35 anonim válasza:
Egyik lábbal a kádban állsz, másik lábadat felcsapod a kád szélére, egyik kezeddel borotválsz, másikkal "lapozgatsz", "hajtogatsz", "kifeszítesz", ami épp szükséges.
23/35 A kérdező kommentje:
Hát jó, próbáltam én már így, de nem is tudok ida lehajolni, hogy lássam. Nem értem én ezt.
Pedig 20 éves vagyok, hajlok.
nov. 5. 15:42
24/35 anonim válasza:
Szia, hagyd a fenébe, nem az számít, hanem h jó e együtt v sem.
25/35 anonim válasza:
De nem is kell látni. Érezni kell. Én voltam olyan dagadt, hogy a szeméremdombomat sem láttam, de le tudtam borotválni.
27/35 anonim válasza:
Te se kell borotválkozz. A feministák már szőrös lábbal, szőrös hónaljjal parádéznak.
29/35 anonim válasza:
Szerintem irreális elvárás hogy 0-24ben mindig minden nap legyen valaki mindenhol “teljesen sima”. Amelyik “férfi” ebből gondot csinál, az nem elég érett a szexhez.
30/35 anonim válasza:
Visszaolvastam, lehet a krém miatt pontoztak le? Én azt mondjuk sehova nem kenném, "bentre" meg pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!