Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, mikor a megcsalás megoldás?
28 éves férfi vagyok, 6 éve vagyunk együtt a párommal és van egy 1 éves gyerekünk. Szépen neveljük, szeretet van, boldogan élünk, max kissebb viták vannak, de a szexuális életünk, már a gyerek előtt semmilyen volt a párommal. A gyerek előtt is volt, hogy 3 hónapig nem volt szex, az átlag pedig, havi egy alkalom volt. Mióta megszületett a gyerek, ez csak rosszabb lett. Az elmúlt 2 évben, háromszor volt köztünk szex.
Megcsalás nincs, sehogy nem tudna kivitelezni, ezt kizárhatjuk. Igényesség terén nincs probléma, külsőm pedig ugyanaz, vagy még jobb, mint mikor megismert. Ennyi idő után, még hozzá is szokik az ember, hogy kiveri magának, ha muszáj, és mehet tovább minden.Emiatt lelépni nem fogok, főleg, hogy a gyerekem is itt van, és alapvetően, boldog vagyok ebben a kapcsolatban. de egyre inkább azt érzem, hogy pazarlom a fiatalságom, és nem akarok ugy megöregedni, hogy nem használom ki minden percét, főleg úgy, hogy tetszem a nőknek, és bármilyen nőt kaphatnék.
Azért maradtak itt ki lényeges infók. A pároddal beszéltél már erről? Ő tud róla, hogy neked ez így nem kielégítő? Próbáltatok már erre megoldást találni?
Meg azt sem értem miért maradtál benne egy olyan kapcsolatban, sőt alapítottál családot, ahol a szex ennyire nem működik? Azért valljuk be, az egy párkapcsolat fontos része. Értem én, hogy ezen kívül minden más jó, és megy az önámítás, hogy alapvetően ez egy boldog párkapcsolat, de nem az. 2 év alatt 3 alkalom ebben az életkorban vicc kategória, én sem akarnám így leélni az életem. Viszont a félrekufirc sem megoldás, és undorító alja húzás.
Beszélj vele erről, mi az oka, hogy ennyire nem kívánja, tud/akar erre megoldást keresni, ha nem megy, akkor meg váljatok szét, gyerek ide vagy oda.
Ezt én sem értem. Ha már gyerek elött sem volt szex, mit vártál?
Mi átmentünk ezen. Vagyis hasonlón.
Nekünk a gyerek elött minden oké volt. Heti 3-4szex. Imádtuk, faltuk egymást.
Aztán terhes lettem. Terveztük, vártuk.
Szülésnél komplikációk léptek fel. Intenzívre kerültem, a méhemet kiszedték. 3 napot altatásban tartottak.
Onnantól a szex megszűnt. Nekemett volna rá igényem, továrra is. Sok...
Viszont az exem nem volt képes rá. Mint apa, mint férj, tökéletes volt. De 1 ujjal nem ért hozzám. Hiába lett volna érzésre totál ugxan az.
Őt megviselte, hogy se méhem,illetve az intenzíves napjaim.
Könyörögtem, menjen pszichológushoz. Nem ment...
3évig éltünk így. Mint lakótársak. Én kielégítettem magam, de közel nek volt olyan jó mint vele.
3év után lett egy szeretőm. 1évig jó is volt.
Otthon emiatt lazább lettem, mert ki voltam testileg elégítve. Exem azt hitte beletörődtem, elfogadtam.
Végül lebuktunk.
Ott borult minden. Még azon a héten beadta a válást. Iszonyú nagy hercegurca lett belőle. Küzdött mindenki a gyerekért, a házért, stb...
Végül enyém lett a gyerek, övé a ház. Nem is ez a lényeg.
Hanem az utolsó tárgyalás után, mire már az idegrendszerem ki volt, közölte, ha akkor nem a szerető mellett döntök, hanem leülünk és közlöm, hogy nekem így nem megy, váljunk, akkor mindent is hagyott volna. De azt nem tudta feldolgozni, hogy megcsaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!