Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van, mikor a megcsalás megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, mikor a megcsalás megoldás?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, 6 éve vagyunk együtt a párommal és van egy 1 éves gyerekünk. Szépen neveljük, szeretet van, boldogan élünk, max kissebb viták vannak, de a szexuális életünk, már a gyerek előtt semmilyen volt a párommal. A gyerek előtt is volt, hogy 3 hónapig nem volt szex, az átlag pedig, havi egy alkalom volt. Mióta megszületett a gyerek, ez csak rosszabb lett. Az elmúlt 2 évben, háromszor volt köztünk szex.

Megcsalás nincs, sehogy nem tudna kivitelezni, ezt kizárhatjuk. Igényesség terén nincs probléma, külsőm pedig ugyanaz, vagy még jobb, mint mikor megismert. Ennyi idő után, még hozzá is szokik az ember, hogy kiveri magának, ha muszáj, és mehet tovább minden.Emiatt lelépni nem fogok, főleg, hogy a gyerekem is itt van, és alapvetően, boldog vagyok ebben a kapcsolatban. de egyre inkább azt érzem, hogy pazarlom a fiatalságom, és nem akarok ugy megöregedni, hogy nem használom ki minden percét, főleg úgy, hogy tetszem a nőknek, és bármilyen nőt kaphatnék.

nov. 2. 00:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

Konkrétan mi a baj?

Nem lehet hogy ő már régen mással dug?

nov. 2. 01:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem. Nem tudna sehogy osszehozni, de ezt most nem reszleteznem, hogy miért nem, es hogyan néz ki egy napunk.
nov. 2. 01:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagy helyrehozzátok egymással, vagy megegyeztek hogy mi fér bele másokkal miközben ti együtt maradtok. (Vagy marad ahogy most van.)
nov. 2. 01:11
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

Ha egyébként boldog vagy ebben a kapcsolatban, ne tedd tönkre hűtlenséggel.

Nem tudom hogyan próbálkozol, de ha vonzódsz hozzá, inkább nála próbálkozz.

Csak NE nyomulósan, türelmetlenül és idegesen.

Ha még nem tetted, hozd fel a témát, hogy neked picit több igényed lenne és kérdezd meg, hogy őt mivel tudnád gyakrabban hangulatba hozni. Néha elég csak egy kis figyelem, lopott csók, érintés/ölelés vagy egy bók amitől nőnek és kívánatosnak érzi magát egy nő, és kilép egy kicsit az anyai szerepből.

nov. 2. 02:10
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
BESZÉLD MEG VELE, mégis csak vele vagy kapcsolatban és gyereked is van ugye! Ne önzősködj és ne validáld magad sunyiban! Ha annyira jogosnak érzed az igényeidet, akkor nyilván meg tudod beszélni a pároddal!
nov. 2. 03:24
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
A félrekufirc csak akkor lesz megoldás, ha mind a ketten bele egyeztek.Én mindenesetre nem tudnék így élni.És számomra a gyerek megléte nem indok arra, hogy benne maradjak egy olyan kapcsolatban, ahol mint lakótársak élünk egymással.De ez én vagyok.Sok embernek viszont megy a kapcsolatfüggősége miatt, annyira nincsen önbecsülésük.
nov. 2. 03:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek elött is semmilyen volt a szex...kb.ezt írtad kérdező.
nov. 2. 04:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerek előtt is volt, hogy 3 hónapig nem volt szex, az átlag pedig, havi egy alkalom volt."

De miért?

Ő nem akar veled?

Mégis miért vagy egy ilyen nővel, és miért vállaltatok gyereket!?

nov. 2. 04:35
 9/14 anonim ***** válasza:
58%

Ennek a kapcsolatnak annyi.

Benned már felmerült, hogy másokkal akarsz dugni, "minden nőt megkaphatsz", "pazarlod a fiatalságod". Ezt nem fogod tudni kizárni a gondolataidból.

Miközben ott a családod: közös gyerek, béke, nyugalom, érzelmi biztonság.

Csak az a fránya szex...

Ami ugye nem hirtelen lett egyik percről a másikra kevesebb, hanem soha nem is volt jó.

De őurasága menne a farka után. Te figyelj, nem is értem, hogy miből gondolod, hogy minden nőt megkaphatsz, ha a párod se sikerül rendszeresen ágyba vinni. Annyira jó pasi vagy, hogy a feleséged se kíván. Hogy is van ez...? Ráadásul eszedbe sem jut, hogy esetleg megoldjátok ezt az egyetlen problémát. Á, véletlenül sem lehet az a baj, hogy nem élvezi veled a szexet mert egy önző ökör vagy, aki analfabéta a szexhez..

Figyu, Kispapa, innentől ti nem azért vagytok együtt, hogy kufircoljatok a ház minden sarkán, egy házasság nem erről szól. (Ha nem vagytok házasok, akkor se.) Az a feladat, hogy fel kell nevelni a közös gyereket, biztosítva neki mindent, amit meg tudtok adni. Érzelmi biztonság, család, apakép, férfiminta (ez lennél te, szegény gyerek), meleg otthon, szeretet, meg ilyen apróságok. Ezt vállaltad, mikor nemzetted.

Persze, van az a helyzet, amikor a válás/szakítás az egyetlen jó megoldás. Például ha kiderül, hogy apa egy hűtlen pöts, aki rendszeresen megalázta anyát, és jobban szereti a saját farkát, mint a gyerekét és a gyereke anyját együttvéve.

Lehet, hogy egy menetre könnyen kaphatsz nőt. Az biztos, hogy szeretőt könnyen találsz, mert minden bokorban kettő terem az ilyen érzelmi toprongy, lelki nyomorék nőkből. De mi van akkor, ha emiatt a vágy miatt elvesztek a családod? Azt hiszed, hogy komoly kapcsolatra is könnyen találsz nőt? Ki lesz az a hülye, aki megkockáztatja, hogy otthagyod pici gyerekkel, mert áll a farkad? Pláne úgy, hogy a következő 17 évben kb minden második hétvégéd foglalt. Kivéve, ha jó apa vagy, mert akkor sokkal több.

Ráadásul az új kapcsolatban is igen gyorsan lehet szexmentes az együttélés, hiszen most se tudod megoldani, hogy a feleséged beinduljon. Mondjuk tény, hogy így elég sok strigulát be tudsz húzni, ha minden nő rádun pár menet után, és csak azt tudod ágyba vinni, aki nem tudja még, hogy ott mi vár rá.

De majd rájössz. Mert az biztos, hogy te a probléma megoldása helyett egyszerűen félre fogsz dugni, aztán otthagy a nőd és viszi a gyereket. Aztán lesheted, ahogy más férfi mellett kivirul és rászokik a szexre is. Azzal a pasival, akit a te gyereked szólít apának... A gyerektartást meg pengeted, elvégre kell a tanulópénz.

Te meg győzködheted majd a csajokat, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon, és igazi főnyeremény vagy, azért hagyott el a gyereked anyja is, mert túl nagy volt a boldogság. Utána 40+ itt fogsz pattogni, hogy minden nő pénzéhes retek, és hol vannak a rendes nők.

nov. 2. 06:56
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

Semmi baj. Én csak azt nem értem, hogy ilyen helyzetben hogyan tűnt jó ötletnek a gyerekcsinálás?

(Bár én azt sem értem, hogy minek jöttetek össze, azért sokkal jobb vagy te pasiban, mint a nőd nőben, aki nem képes elmenni kezeltetni a baját, vagy legalább megigényelni az arra járó kedvezményeket.) Az anyóshoz köteleződést meg végképp nem értem, ilyen rablánccal élni 🤦‍♂️! (Bocsánat, van egy ismerősöm, akinek a tiedhez hasonló kapcsolatáról egy ilyesmi véleményem van)

Persze nekem se jobb vagy rosszabb, kinek ne lennének megcsalós gondolatai egy hosszú ellaposodott kapcsolatban..?

Ez leginkább úgy működik amúgy, hogy egymással beszéljétek meg. Javaslom párterapeuta bevonását. Nyíltan lehet beszélni majd ott, segít mederben tartani a beszélgetést, és ki lehet fejezni sértés nélkül, hogy ki mire vágyik, mire van szüksége.

A szex az elég alapvető emberi szükséglet, nem szabadna olyan.al összekötnünk az életünket, akivel nem megy. Neki is biztosan rossz ez az állapot.

Szóval vagy szakítsatok és menj, vagy próbáljátok megoldani párterapeutával.

És ha ott az a megoldás jön ki, hogy a megcsalás (vagy inkább valami nyitott házasság-féle), akkor okés, legyen az. De én nagyon tiszteletlennek gondolom, hogy a másik háta mögött ismerkednél másokkal.

nov. 2. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!