Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan szoríthatnám rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoríthatnám rá a férjem, hogy az ünnepi időszakokon kívül ne hordja ezt a ruhadarabot?

Figyelt kérdés

Vettem neki tavaly egy cuki, Mikulást meg rénszarvasokat ábrázoló pizsamát. Szerintem minden logikusan gondolkodni tudó embernek evidens, hogy az ilyet Mikuláskor és Karácsonykor viseli az ember, ha nagyon megengedőek vagyunk, akkor mondjuk egész decemberben, de el lehet kezdeni november végén és elhúzódhat január elejéig, az iskolai téli szünet végéig.

A férjem viszont a fűtési szezonon kívül (amikor alsóban és atlétában alszik) folyamatosan hordja, váltásban két másik pizsamával, tehát akár márciusban meg októberben is.

Ez engem nagyon idegesít, szóba is hoztam, de gyorsan lezárta a témát. Túlságosan konfrontálódni viszont nem merek, a kapcsolatunk messze legnagyobb vitája is hasonló ügyből keletkezett, amikor a megkérdezése nélkül ki mertem dobni egy tizenx éve hordott, kifogyott, elnyűtt, a kínaikban mai árakon is kb. 1200 forintért kapható pólóját.

Ötlet?

okt. 16. 13:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért és hogyan vagytok házasok, ha ennyire semmiség apró dolgokat se tudtok megbeszélni?
okt. 16. 13:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? 12?

Tényleg ez a legnagyobb problémád? Én ha bundakabátban aludna nyáron a 40 fokba a férjem, az sem érdekelne :D

Alszok, nem a pizsijét nézegetem.

okt. 16. 13:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vegyél vissza. Kidobni megkérdezés nélkül bármit is és még te vagy megsértődve?

Vegyél neki ugyan olyan anyagú pizsit, ha annyira zavar.

okt. 16. 13:56
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Van baj, nem kevés...

Neked sürgősen pszichológusi segítségre van szükséged. Ha marosvásárhelyi vagy környéki vagy, tudok ajánlani jót, egyéb esetben ott a Google.

okt. 16. 13:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi gondod legyen csak az életben!
okt. 16. 14:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Uh, micsoda problémák 😅 Had hordja, mit fáj az neked?
okt. 16. 14:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Most az összes ronda karácsonyi pulcsi felsirt a világ minden táján,amit még ünnepekkor sem hajlandó felvenni az a szerencsétlen aki ajandekba kapta🤣
okt. 16. 14:14
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Sikeresen pályázhatnál a világ lekisebb problémája díjra.
okt. 16. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda problémáid vannak. Nekünk még pizsamánk sincs. :-)
okt. 16. 14:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Pizsamát viselni bűncselekmény.
okt. 18. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!