Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoríthatnám háttérbe az egót?
Valószínűleg az exem ,ha konkrétan meg nem is csalt, de ismerkedett mással a hátam mögött. Engem kidobott, ők pedig nagyon gyorsan össze is költöztek. Minden , ahogy a nagykönyvben megvan írva.
Szakításkor pedig azt mondta, hogy "nem arról van szó , hogy lenne más" , stb. Sokkal jobban elviseltem volna , ha őszinte lett volna. Mint így szembesülni a dolgokkal.
Azóta is zavar , igaz már egyre ritkábban jut eszembe.
Nem szeretem őt , tehát inkább maga az egész, hogy nem érzem fernek, a hazugságai zavarnak inkább a mai napig.
Néha azt érzem ,megbékéltem vele, néha pedig borzalmasan haragszom.
Ez egy természetes folyamat a részedről, és ahogy írod, az idő elteltével egyre kevesebbet jut eszedbe.
Ha lesz egy új kapcsolatod biztos teljesen feledésbe merül,addig pedig tompul Benned az az érzés, ami mindannyiunkban benne lenne egy ilyen történés kapcsán, hidd el.
Onnan tudom, hogy jó viszonyban váltunk el, nem töröltem sehonnan. Egyébként se tettem ezt sosem.Nem is akartam.
Csak aztán hirtelen jött a sok kép ,hogy éppen milyen szerelmes , aztán kitette, hogy összeköltöztek.
Azóta törölve lett. Nem nézegetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!