Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szorítsam háttérbe az érzelmeimet?
Sziasztok!
Annyit kell tudni rólam, hogy nem volt átlagos tinikorom. Nem tanultam meg emberi kapcsolatokat kialakítani és mindig csak a számítógép előtt ültem és egyedül töltöttem a napjaimat. Édesanyám mindig segített és ha nagyon nehezen is de megteremetett mindent számomra és ezért hálás is vagyok érte. Rengeteg szeretetet és törődést kaptam tőle.
Szeretném a vágyaimat azt a keveset is és az érzelmeimet is visszafogni a lányok felé. Nem akarok a szerelemre és a párkapcsolatra sem vágyni. Valamint szerelmes sem akarok sohasem lenni. Szeretnék nyugodtan egyedül élni ugyanakkor pozitív, vidám és jókedvű szeretnék lenni mindezt szeretet és párkapcsolat nélkül. Nehezen tudom kezelni az érzelmeimet mert ha meglátok egy lányt akkor rögtön előtörnek az érzéseim de csak csalódottságot okoznak.
Esténként sokszor előfordul, hogy a paplanomat átölelem és elképzelem mintha azt a lányt ölelném át akit szeretek. Nem merek feléjük közeledni mert olyankor görcsössé és gátlásossá válok. Mindig csak meg akarok felelni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Eléggé nyírségi stílus, lehet ő...
A 800+ válaszos kérdését törölték.
A kérdés végére simán oda írhatna egy "B"-t, legalább tudnánk, hogy ő :)))
Szakítsd ki a szívedet és temesd el jó mélyen. :D Komolyra fordítva halgass brutális, industrial zenéket, arra aludj el és garantálom, hogy a hiány érzet helyett majd a paranoid félelmek és kezdődő skizofrénia fog jönni. :)
Én átéltem és most olyan vagyok, mint egy terminátor, csak a célomra koncentrálok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!