Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy szakítás kiöli az érzelmeimet?
Akiben nincsenek érzelmek, az pszichopata. Ezt most nem rád mondtam, hanem általánosságban.
Szakítás után megváltozhat a hozzáállásod a dolgokhoz, változhatnak az érzelmeid is, de elveszíteni nem fogod őket.
az agy elkezd kevesebb endorfint termelni,mert megszűnt az endorfin termelő kiváltója.
a visszaállása alapszintre pedig idő.
ezért igen,az endorfin megvonásnak lehet elég kemény elvonási tünete,ami szinte érzelemmentes depresszív állapotot okozhat.
ezért szokták tanácsolni az endorfin termelő pótcselekvéseket ilyen időszakban,mint az edzés,ku-rvázás,egyéjszakások dugása.
és a tesztoszteron szint optimalizáló táplálékkiegészítőket mint a tribulus,mert ilyenkor a tesztó szint is lezuhan a mélybe,ami még tovább tudja mélyíteni a depressziót.
azt hiszem, az elsőnek igaza van.
köszönöm a válaszokat! :))
Engem szakítás után pszichiáterhez küldtek mert kikészültem, aztán a pszichiáterem mondta, hogy bennem nincsenek emberi érzések, noss igaza volt , másnapra elvágtam a torkát. Azóta jobban érzem magam, feldobott kicsit ez a dolog.
Most a volt páromat fogom kicsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!