Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon mi állhat a háttérbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi állhat a háttérbe?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal kb másfél hete de előtte mi már hónapokkal ezelőtt szemeztünk egymással..Munkán kívül 2x találkoztunk és mindkét alkalom nagyon jól sikerült és a lány is mondta hogy jól érzi magát velem..Viszont azt mondta nekem hogy időre van szüksége mert hirtelen csöppentem bele az életébe,mondjuk ez igaz is..Senki se gondolta volna hogy egy kávézóba fogunk ülni és beszélgetni..Na a lényef hogy azt mondta hogy nagyon szívesen elmegy velem akárhova meg mindig a szemembe néz és sokat mosolyog rám..A nap végén megöleltem a ház előtt és ő is engem de az a nem megjátszott ölelés volt..Mondja mindig hogy örül hogy tudtunk telefonon beszélgetni meg örülne ha írnék neki..Viszont mostanság azt mondja hogy elfoglalt és túl sok minden van most az életébe..Oké ha megbeszélünk valamit akkor jóval előtte szól hogy mégse jó..Ja meg azt is mondta hogy ez nem felém irányul hogy keveset tudunk találkozni mert mikor én végzek ő akkor kezd...
2019. márc. 19. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Amit mondd.Nem.ismeritek egymást még annyira,hogy a legapróbb dolgokba is beavasson.Szerintem bízzál meg benne,és hidd el,hogy az,amit mondott.
2019. márc. 19. 11:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy őszinte velem,meg tényleg mindig korrekt nem ezzel van a baj...Csak lehet nekem kellene kicsit türelmesebbnek lenni..Mondta hogy ha nem dolgozik épp akkor nyugodtan felhívhatom..
2019. márc. 19. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem így lenne, ahogy mondja, szerintem azt éreznéd. Egyébként én is szünetet kértem most álmaim szerelmétől. Már elég régóta ismerjük egymást, de még nem tudtam elfelejteni a múltamat úgy, hogy elkezdjek egy komoly kapcsolatot. Én tudom, hogy vele akarok lenni, szeretem is, de néha, ritka esetben vannak olyan alkalmak, amikor az embernek tényleg kell egy kicsit a magány, hogy rendbe tegye a fejében a dolgokat. Ne aggódj, légy vele türelmes.
2019. márc. 19. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Most hagyta ott a munkáját elsején kezd a másikba...Este mondta hogy ne haragudjak de most nincs kedve beszélgetni mert nincs jól..Tudom hogy ez nem felém irányul de már alig beszélünk az utóbbi napokba..Sajnos egyedül él igy csak a 4 fal marad neki..Csak olyan rossz hogy nem tudom mi lesz hogy lesz,sokszor vsn bennem hogy hagyom az egészet...Próbálok ott lenni mellette de mintha nem hagyná,habár mondta is hogy most zűrös az élete..De kb 1 hete meg egy életvidám lányt ismertem meg most meg kb semmihez sincs kedve és tényleg az van bennem hogy lehet felém is irányul..De most lesz 2,5 hete hogy kipihenje magát mert mondta hogy keveset is alszik..Akkor lehet hogy szeretne megismerni csak most nincs abba az élethelyzetbe ??? Mit lehet ilyenkor tenni ?

Keressem vagy ne ?

2019. márc. 20. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!