Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi állhat a háttérbe?
Most hagyta ott a munkáját elsején kezd a másikba...Este mondta hogy ne haragudjak de most nincs kedve beszélgetni mert nincs jól..Tudom hogy ez nem felém irányul de már alig beszélünk az utóbbi napokba..Sajnos egyedül él igy csak a 4 fal marad neki..Csak olyan rossz hogy nem tudom mi lesz hogy lesz,sokszor vsn bennem hogy hagyom az egészet...Próbálok ott lenni mellette de mintha nem hagyná,habár mondta is hogy most zűrös az élete..De kb 1 hete meg egy életvidám lányt ismertem meg most meg kb semmihez sincs kedve és tényleg az van bennem hogy lehet felém is irányul..De most lesz 2,5 hete hogy kipihenje magát mert mondta hogy keveset is alszik..Akkor lehet hogy szeretne megismerni csak most nincs abba az élethelyzetbe ??? Mit lehet ilyenkor tenni ?
Keressem vagy ne ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!