Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel szexeltem, és rá 2-3 napra a barátnőm mintha felfázott volna, sokat kell pisilni járni, és csíp is neki! Mi lehet a probléma? Betegség is állhat a háttérbe? Barátnőmnek ez volt az első együtt lét!
Inkább fertőzés lesz szerintem.
Jó lenne, ha minél előbb elmenne egy nőgyógyászhoz.
Hány évesek vagytok?
Voltam már így, de csak akkor amikor sex előtt 1-2 órával pisiltem majd sexeltünk a barátommal... Abban a pillanatban nem éreztem semmit. Elmentünk aludni, de reggel olyan érzés volt mint ha mindig pisilnem kellene. Vettem egy forró fürdőt, de még akkor sem múlt el. Majd aztán 1-2 óra alatt ez az érzés elment. Nem 1x volt ilyen nekem. -de amióta fürdés és sex között nem megyek el pisilni akkor másnap ilyen problémám nincs. Szóval nem fürdők sex előtt pl. 4 órával max 1 órával esetleg 2-vel. Tényleg elég hülye érzés.
19/L
Ez mindig vmi. fertőzés - tkp. maga a 'felfázás' is az.
A "csíp, fáj, kellemetlen, gyakori vizelési ingere van" mind erre mutat. Szakorvos (nőgyógyász elsősorban), ill. gyógyszeres kezelés igénybevétel, és 1-2 héten belül elmúlik.
Ha egy-egy jó(?) szexszel mindinkább beledolgozod a cuccot, akkor csak később gyógyul, mert időről-időre felülfertőződik szegény.
Valószínűleg Te is hordozó vagy, de tünetmentes, így csak szegény lány szenved(i el a dolgot). Tehát neked is kellene valami gyógyszert szedned, vizeletmintát adni, és abból kitenyésztetni, h. van-e benned valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!