Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem volna egyáltalán más választás élnétek olyan férfival akit egyáltalán nem szerettek legfeljebb baráti szinten vagytok és hozzámennétek , hogy biztosítva legyen a jövőtök ?
Az én jövőmről gondoskodok magamnak. Szóval anyagi okok miatt semmiképp. Egyedül is meg tudok lenni, szóval nem jönnék össze olyan emberrel, akivel picit sincs meg a szikra.
De egy alapvetően jól működő, ámbár már kihűlt kapcsolatban benne maradnék, ha békésen megvagyunk egymással. Én vállalom, hogy nem szeretnék egyedül megöregedni. A szexuális étvágyam sem annyira magas, hogy ilyesmi gondot okozzon nálam hosszútávon. De az ember társas lény, és jó, ha van mellettünk valaki.
Anyagi okok miatt sosem, nem lenne gyomrom. Nekem is nehéz sorsom volt és egyedül, támogatás nélkül másztam ki belőle, anno 130 ezres fizetéssel kezdtem egy albérletben, másik 3 emberrel. Utáltam, de ez volt. Azóta már jó fizetésem és autóm van és egyedül élek, évente többször utazgatok.
Nem szeretem azokat az embereket, akik mindig a könnyebb utat választanák. Munka mindig és mindenhol van, csak nem kellene válogatni, hogy én ezt nem csinálom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!