Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítsam választás elé? Ezt már nem tudom tovább
tűrni!
Figyelt kérdés
Páromnak van egy haverja, ma reggel mondta, hogy este elmehetnénk azzal a sráccal, és az ő barátnőjével kicsit szórakozni. Tudni kell, hogy az elmúlt fél évben a párom MINDEN hétvégén itthon hagyott engem egyedül hajnalig, hogy azzal a haverjával bulizzanak kettesben. Most megkérdeztem, beszélt-e a kis b..ibarátjával (abszolút nem sértésnek szántam), erre a párom azt mondta, vigyázzak, hogy beszélek, mert fejbe leszek vagdosva. Most erősen húz arra a szívem, hogy összeszedjem a cuccaim és elmenjek, ha már a haver Úgyis fontosabb nálam. Akármi van, őt nem lehet "elhanyagolni", de az nem baj, ha engem nem is lát napokig. Most mondjam meg neki, hogy vagy én, vagy a haver mert a kettő együtt nem megy? Azt már mondtam, hogy nem zavarna, hogy elmennek, ha nem minden hétvégén lenne ez, és velem is töltene időt. Nem tudom mit tegyek.
Nem lehet, hogy ezt csak poénnak szánta? Amúgy miért tűrted, hogy nélküled menjen, ha zavart?
2015. dec. 29. 13:50
2/15 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok az ilyen párkapcsolatokhoz.
2015. dec. 29. 13:50
3/15 anonim válasza:
Eszembe nem jutna leb..ni a parom baratjat, plane ilyen stilusban, ugyh amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. bunkon szolt vissza a parod is, de te is bunko voltal vele, ugyh ne csodalkozz. Amugy akkor latna a parom utoljara, amikor eloszor hasznalna ilyen szavakat velem szemben...
2015. dec. 29. 13:54
4/15 anonim válasza:
Nem tudom milyen régóta vagytok együtt, de ha a barátod eddig nem vette észre magát, akkor szerintem nem érdemes vele foglalkozni. Én a helyedben szakítanék, és keresnék valakit, aki velem ÉS a barátaival IS egyaránt foglalkozik.
2015. dec. 29. 13:54
5/15 anonim válasza:
Szomorú hogy ezt te eltűröd. Már csak azt hogy fél éve minden hétvégén még ő bulizik te le vagy sz.rva. Nem értem miért nem hagyod a francba és keresel olyat aki megbecsül és veled tölt több időt. Gyanítom neki csak egy "tárgy" vagy aki akkor jó amikor ő akarja.
2015. dec. 29. 13:58
6/15 anonim válasza:
Ha még ilyen beszólások után is vele vagy, akkor megérdemled, ne panaszkodj. Mindenkit úgy lehet kezelni, ahogyan hagyja magát. Te így hagyod, akkor ne panaszkodj, mert nem vagy prioritás neki. Én végighallgattam volna ezt a beszólást, majd bemegyek és összepakolom a cuccaimat, többet nem látjuk egymást, és el van intézve. Mert nem kutya vagyok, hogy fejen vagdossanak. Te esetleg annak érzed magad?
2015. dec. 29. 14:06
7/15 A kérdező kommentje:
Pakolom a cuccaimat, anyumnak is szóltam, hogy menni fogok. 200 km-re lakik, szóval elég messze leszek. Próbáltam a párommal megoldani ezt a dolgot, lesz@rt, Úgyhogy Elmegyek.
2015. dec. 29. 14:07
8/15 anonim válasza:
#7: Helyes döntés. Viszont, ha érzelmileg zsarolni fog a srác akkor is legyél erős. Bár azt sem tartom kizártnak visszamész hozzá egy idő után...
2015. dec. 29. 14:10
9/15 anonim válasza:
"Tudni kell, hogy az elmúlt fél évben a párom MINDEN hétvégén itthon hagyott engem egyedül hajnalig,"
Eddig is túl türelmes voltál.
"vigyázzak, hogy beszélek, mert fejbe leszek vagdosva."
Na ebben a pillanatban repülne, de azonnal. Ez még poénnak sem megy el.
Elég tapló egy barátod van.
2015. dec. 29. 14:44
10/15 anonim válasza:
nekem van egy barátom. együtt tanultunk meg járni meg beszélni kb. ne búzázza le senki. mondjuk nem is verek fejbe érte senkit, de ez egy határt átlép. ő volt aki akkor is ott volt nekem, amikor senki más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!