Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítsam választás elé? Ezt már nem tudom tovább tűrni!
Páromnak van egy haverja, ma reggel mondta, hogy este elmehetnénk azzal a sráccal, és az ő barátnőjével kicsit szórakozni. Tudni kell, hogy az elmúlt fél évben a párom MINDEN hétvégén itthon hagyott engem egyedül hajnalig, hogy azzal a haverjával bulizzanak kettesben. Most megkérdeztem, beszélt-e a kis b..ibarátjával (abszolút nem sértésnek szántam), erre a párom azt mondta, vigyázzak, hogy beszélek, mert fejbe leszek vagdosva. Most erősen húz arra a szívem, hogy összeszedjem a cuccaim és elmenjek, ha már a haver Úgyis fontosabb nálam. Akármi van, őt nem lehet "elhanyagolni", de az nem baj, ha engem nem is lát napokig. Most mondjam meg neki, hogy vagy én, vagy a haver mert a kettő együtt nem megy? Azt már mondtam, hogy nem zavarna, hogy elmennek, ha nem minden hétvégén lenne ez, és velem is töltene időt. Nem tudom mit tegyek.
22L
Képzelem mennyire jó kapcsolat lehet ez...
Én már rég ott hagytam volna őt a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!