Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Állítsam választás elé? Ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítsam választás elé? Ezt már nem tudom tovább tűrni!

Figyelt kérdés

Páromnak van egy haverja, ma reggel mondta, hogy este elmehetnénk azzal a sráccal, és az ő barátnőjével kicsit szórakozni. Tudni kell, hogy az elmúlt fél évben a párom MINDEN hétvégén itthon hagyott engem egyedül hajnalig, hogy azzal a haverjával bulizzanak kettesben. Most megkérdeztem, beszélt-e a kis b..ibarátjával (abszolút nem sértésnek szántam), erre a párom azt mondta, vigyázzak, hogy beszélek, mert fejbe leszek vagdosva. Most erősen húz arra a szívem, hogy összeszedjem a cuccaim és elmenjek, ha már a haver Úgyis fontosabb nálam. Akármi van, őt nem lehet "elhanyagolni", de az nem baj, ha engem nem is lát napokig. Most mondjam meg neki, hogy vagy én, vagy a haver mert a kettő együtt nem megy? Azt már mondtam, hogy nem zavarna, hogy elmennek, ha nem minden hétvégén lenne ez, és velem is töltene időt. Nem tudom mit tegyek.

22L

2015. dec. 29. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jelen esetben szerintem jól cselekedtél, igen bunkón válaszolt vissza neked, nem biztos hogy egymásnak vagytok teremtve. De azért azt ne hidd, hogy te egy szent vagy! Kicsit gondolkozz te is legközelebb.
2015. dec. 29. 15:24
 12/15 MolotovPunk ***** válasza:

Képzelem mennyire jó kapcsolat lehet ez...

Én már rég ott hagytam volna őt a helyedben.

2015. dec. 29. 16:30
 13/15 A kérdező kommentje:
A barátság tök szép dolog, de a sráccal azután kezdtek jóban lenni, hogy mi már jártunk a párommal. Jelenleg sajnos még nem mentem el, folyamatosan oltogat, hogy soha nem csinálok meg neki semmit, stb.
2015. dec. 29. 19:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, lépj tovább minél hamarabb. Ne vesztegesd az időt rá!
2015. dec. 31. 05:22
 15/15 omba ***** válasza:
A szívedre hallgass! - hagyd a fenébe.
2015. dec. 31. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!