Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Különköltözés együttélés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különköltözés együttélés után. Mennyire furcsa?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok?

Ha évek óta együtt vagytok, 3 éve együtt is laktok. Ebből végül újra különélés lesz. Mit gondoltok? Ez mennyire működhet? Hallottatok már ilyenről?

okt. 11. 08:05
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Én kipróbálnám!
okt. 11. 08:20
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Nekem egyik baratnom volt igy a parjaval. Szakitas lett a vege. Mi az oka a kulon koltozesnek?
okt. 11. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem furcsa lenne
okt. 11. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:
96%
Édesanyám 15 évig élt együtt a párjával, aztán elköltözött tőle. Elvileg szakításnak indult, de aztán elkezdtek újra találkozgatni, lassan 10 éve külön élnek már és sokkal jobb így. De hozzá kell tenni, hogy ők már hatvanon túliak, fiatalon az ember nem erre akar berendezkedni, de lehet, hogy akkor is működhet.
okt. 11. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tökéletes megoldás. Nem tervezek rajta változtatni. Amíg van türelem hozzám, addig működhet.
okt. 11. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!