Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szingliként egyedül élve vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingliként egyedül élve vagy párban közös háztartásban élve volt több melód a háztartással?

Figyelt kérdés
Férfiak és nők válasza is érdekel.
okt. 4. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"És 2 főre több a mosatlan ruha is, edény is, pakolnivaló is."

Na de ketten vagytok rá.

okt. 4. 22:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem több lett, inkább kicsit más itt ott.

Pl régen nyilván magamnak kellett bevásárolni amit nagyon utálok, magamra főztem, magamra mostam, magam után takarítottam, vittem ki a szemetet stb.

Most nem járok bevásárolni mert azt a férjem intézi,és a szemetet is ő viszi ki, viszont többet főzök mert a férjem kajáját is én csinálom meg.:) Nekünk így kènyelmes, mert én nagyon utálok vásárolni, a párom meg nem nagyon tud főzni.

A többi házimunkát mindketten csináljuk heti váltásban.

A mosást meg úgy intézzük, hogy én a saját cuccaimat hétköznap este mosom ( mossa a gép), heti 1-2 alkalom. A férjemé meg hétvégén a gép, akkor ő dobálja be a cuccait és indítja el a gépet.

Nem élnék olyan férfival aki után takarítani kell mert lusta igénytelen szar. Az ilyen menjen vissza a mamahotelba, vagy vegyen el egy cselédet.

okt. 5. 01:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy személyre kevesebb a munka.
okt. 5. 05:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Ketten vagyunk ugyan rá,csak mások az igények. Főzni én szoktam pl,hamarabb erek haza,mint a párom. Én mosogatok közben is,hogy ne gyuljon fel a mosatlan,de azért nyilván marad utána is. Én úgy szeretek lefeküdni este,hogy reggel egy szép,tiszta konyha vár kávézásra. Párom mindig mondja hogy hagyjam,reggel elmosogat és elpakol,de az én szememet bántja,így megcsinálom inkább este. Ugyanígy vagyok a többi házimunkával is. Ő is felporszivoz meg megcsinálja a fürdőt,ha ő van itthon és nem én,de mivel én vagyok többet itthon és én vagyok mániákusabb,így én csinálom többször. Mondjuk én nem élem meg teherként,szeretek takarítani és ha rend van körülöttem,de míg egyedül voltam, összességen akkor is kevesebb volt a dolog,a kérdés pedig röviden erre irányult. :D

okt. 5. 10:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül kevesebb volt a dolgom. A barátnőm nem igen szeret elpakolni, sem rendezkedni maga után. Mindenért könyörögni kell. Én meg nem vagyok hülye, hogy pakoljak 2 ember helyett, ha neki is ugyanannyi ideig tartana, de két tiktok között nem fér bele.

Szóval határozottan, egyedül kevesebb volt a dolog.

okt. 9. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!