Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális, hogy ennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyi idő után “megszokta” a testem látványát és már nem indítja be olyan könnyen? Működhet így még? (26L)

Figyelt kérdés
Barátommal lassan 4 éve vagyunk együtt, az elején minden nap ágyba bújtunk vagy valahogy kielégítettük egymást, viszont egy pár hónapja már eléggé megritkultak ezek az alkalmak. Nekem naponta vagy két naponta simán lenne kedvem, viszont ő az elmondása szerint heti max 2 alkalomra vágyik, de van, hogy már 6 nap után úgy kell könyörögnöm, hogy akarja. Pár napja ezt kicsit a szemére hánytam, mire azt mondta, hogy ő nem kívánja ilyen sűrűn, meg minden nap lát sokszor: fürdés, öltözés közben stb, és már nem új neki az érzés, nem indul be azonnal, kicsit megszokta a látványom. Szerintem amúgy nagyon jó testem van, járok edzőterembe is, állandóan megbámulnak, viszont elkeserít, hogy az egyetlen embernek, akinek tetszeni akarok, az már “megszokott”. Tudom, hogy eleve kevesebb neki a szexuális igénye, meg nagyon elfárad munkában, ha hazaér, akkor sokszor aludnia kell. Néha merevedési problémái is vannak, főleg most, hogy úgy érzi, hogy sűrűbben kellene teljesítenie, meg elmondása szerint én is állandóan azt hajtogatom, hogy mennyire vágyom már arra, hogy velem legyen. De hát hogy ne vágynék rá 26 évesen, még csak 3 hónap együtt lakás után? Szerintetek ez normális? Vagy csak különböznek az igényeink? Azt mondja szeret, és ő már összeházasodna velem, de ha már most hozzászokott a testem látványához, amikor még falnunk kellene egymást, akkor mi lesz 60 év múlva?

szept. 24. 16:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi nálunk meg az asszony fáradt 35 évesen
szept. 25. 10:05
 32/38 anonim ***** válasza:
38%
Hogy van az, hogy az állandóan gerjedt nők, sose a megfelelő férfit találják meg? Egyébként nem, nem unnám a tested. Ráadásul te még figyelsz is rá, úgy hogy biztos, hogy be tudna indítani a látvány minden nap. :D
szept. 25. 10:22
 33/38 anonim ***** válasza:
84%

"Hogy van az, hogy az állandóan gerjedt nők, sose a megfelelő férfit találják meg?"

úgy, hogy

1 egy kapcsolatban a szex mellett sok más szempont is szerepet játszik, ahogy két ember kötődésében is

2 a szexuális vágy nem egy állandó dolog, hol jobban fellendül, hol lejjebb csökken. simán lehet, hogy pár év múlva a kérdező férje fog itt panaszkodni, hogy az egykori szexistennőnél könyörögni kell havi 1 alkalomért is

kicsit érdekes, hogy ezt felnőtt embereknek magyarázni kell

szept. 25. 12:23
 34/38 anonim ***** válasza:
20%

Sajnos ez így nem fog menni.

Váljatok el szépen, megköszönve mindent, ami jó volt.

szept. 25. 12:47
 35/38 anonim ***** válasza:
15%

Azért en megnézném hol "dolgozik" annyit...!

Ugye érted? NE LÉGY NAIV

Egyebként meg lépj...

Hacsak nem akarsz szenvedni...

szept. 25. 20:03
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem FFI,egy fatökű, puhapöcs...
szept. 25. 23:07
 37/38 anonim ***** válasza:
29%
Rosszabb lesz. Kérni viszont felesleges, mert vitát fog csak szűlni. Szakítás lesz a vége. Vagy megszokod és tűröd. Ennyi jut és kész.
szept. 26. 08:17
 38/38 anonim ***** válasza:
60%
60 év múlva nem hiszem h kívánnátok egymást szexuálisan 🤣 Mi is ritkábban szexelünk a feleségemmel de a heti 3 fixen megszokott lenni. 10 éve vagyunk együtt, de még mindig kívánom.
szept. 26. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!