Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális, hogy ennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyi idő után “megszokta” a testem látványát és már nem indítja be olyan könnyen? Működhet így még? (26L)

Figyelt kérdés
Barátommal lassan 4 éve vagyunk együtt, az elején minden nap ágyba bújtunk vagy valahogy kielégítettük egymást, viszont egy pár hónapja már eléggé megritkultak ezek az alkalmak. Nekem naponta vagy két naponta simán lenne kedvem, viszont ő az elmondása szerint heti max 2 alkalomra vágyik, de van, hogy már 6 nap után úgy kell könyörögnöm, hogy akarja. Pár napja ezt kicsit a szemére hánytam, mire azt mondta, hogy ő nem kívánja ilyen sűrűn, meg minden nap lát sokszor: fürdés, öltözés közben stb, és már nem új neki az érzés, nem indul be azonnal, kicsit megszokta a látványom. Szerintem amúgy nagyon jó testem van, járok edzőterembe is, állandóan megbámulnak, viszont elkeserít, hogy az egyetlen embernek, akinek tetszeni akarok, az már “megszokott”. Tudom, hogy eleve kevesebb neki a szexuális igénye, meg nagyon elfárad munkában, ha hazaér, akkor sokszor aludnia kell. Néha merevedési problémái is vannak, főleg most, hogy úgy érzi, hogy sűrűbben kellene teljesítenie, meg elmondása szerint én is állandóan azt hajtogatom, hogy mennyire vágyom már arra, hogy velem legyen. De hát hogy ne vágynék rá 26 évesen, még csak 3 hónap együtt lakás után? Szerintetek ez normális? Vagy csak különböznek az igényeink? Azt mondja szeret, és ő már összeházasodna velem, de ha már most hozzászokott a testem látványához, amikor még falnunk kellene egymást, akkor mi lesz 60 év múlva?

szept. 24. 16:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
63%

Jajj, kérdező, sem a párkapcsolat, sem az emberi természet nem úgy néz ki, mint ahogy azt a romantikus történetekben hazudják.

4 év után a többségnél már alább hagyott a kezdeti szenvedélyes időszak, a szexuális élet langyosabb, megszokottabb keretek közé áll be. Másrészt egy hosszú kapcsolatban elkerülhetetlenül vannak szexuális hullámvölgyek. Neked is lehet ilyen időszak (sőt valószínűleg lesz is). Nem szabad egyből nekikeresedni, hogy pár év múlva már biztos egyáltalán nem fogtok szexelni. Eléggé úgy tűnik, hogy az összeköltözés tett neki be. Könnyű nagyokat szexelni addig, amíg nem éltek együtt. Az összeköltözés egy csomó új dolgot behoz az ember életébe. A megszokás is köztük van: sokat vagytok együtt de kevés a minőségi idő. Emellett telibe tapasztaljátok a bőrötökön egymás nem túl vonzó oldalát, adódik egy csomó apró-cseprő hétköznapi feladat, piszlicsáré konfliktus, stb. - csupa olyan tényező, amik a vágy ellen dolgoznak, és valakinek kicsit több kihívás átállni az új helyzetre. Emellett valószínűleg elkezdett ráparázni a témára. Meg úgy tűnik, melóban is kissé le van fárasztva.

Sok megértés, kevés stressz, sok kiszakadás és minőségi idő. Indulj ki abból, hogy ha pár hónapja még jó volt a szexuális életetek, akkor egyáltalán nem reménytelen a dolog, bőven van mihez visszanyúlni.

szept. 24. 17:01
 12/38 anonim ***** válasza:
56%

"Olyan esetben jobb hagyni és keresni mást! Abból indultam ki amit te saját magad leírtál, az ő bőrében képzeltem el magam. 26 évesen bőven van időd mással együtt lenni."

Ott hagyhatod és kereshetsz mást, de stressz és nyomás alatt semelyik férfi nem teljesít jól.

szept. 24. 17:03
 13/38 anonim ***** válasza:
90%

"4 év után a többségnél már alább hagyott a kezdeti szenvedélyes időszak"

Honnan a jó életből tudná bárki, mit érez akármelyik másik ember? Az, hogy "én így érzem", nem azt jelenti, hogy a többség így érzi.

szept. 24. 17:04
 14/38 anonim ***** válasza:
35%
Ennek nincs jövője,kàr erőltetni halott ügy...
szept. 24. 17:13
 15/38 anonim ***** válasza:
24%

"Honnan a jó életből tudná bárki, mit érez akármelyik másik ember?"

Például onnan, hogy vannak bizalmas kapcsolataid, ahol megosztjátok egymással az érzéseiket. Vannak emberek, akik a munkájukból fakadóan sok ember tapasztalatát összesítik. És persze vannak anonim fórumok, ahol az emberek le merik írni, amit a valóságban senkivel nem mernek megbeszélni (utóbbi persze a leginkább kétes mint információforrás).

16/38 anonim ***** válasza:
0%

Olvasd el az első válaszom, a többiek szerint baromságokat írtam mert szerintük 4 év körül igenis muszáj nyalni-falni egymást. Holott hetente 2x együtt vannak annak ellenére, hogy fáradt a párja és a kérdező 6 nap után könyörög neki. Szerintük normális a férfiban feszültséget okozni ezek alapján, vagy a férfi azért férfi, hogy bármikor vevő szexre, feláll AUTOMATIKUSAN, ösztönlény. Pedig máskor meg az a baj, hogy a férfi akar annyiszor szexelni és a nőnek tanácsolják, hogy hagyja el mert erőszakoskodik és képes meg is erőszakolni. Kettős mérce befigyel!

17/38 anonim ***** válasza:
0%

#16 vagyok és #1

Na jó beégettem magam mert más nickről írtam, de azért mert lepontoztam a sok álszentet. Szerintük teljesen normális férfit szexre erőszakolni! Pedig durván nem az. Ha nő írta volna ki a kérdést a párját mindennek elmondták volna. Utálom, hogy kettős mércét alkalmaznak és a férfinak okoznak merevedési problémákat az ilyen viselkedéssel mint a kérdező. Az ilyen nő nem is szereti a párját.

szept. 24. 17:21
 18/38 A kérdező kommentje:

Párszor próbáltam már, hogy én nem kezdeményezek, megvárom amíg ő közeledik, viszont annak az lett a vége, hogy egy jó ideig nem csináltuk, és én már nem bírtam. Muszáj volt nekem kezdeményezni valahogy. Azért csináljuk hetente 2x, mert tudja, hogy én vágyom rá. Viszont így már nekem is kicsit lankad a kedvem, hogy érzem, hogy nem szívből csinálja. Meg ez kicsit rombolja az önértékelésemet is.

Most megpróbálom nem felhozni a témát, nem fehérneműben járkálni, és megvárni, amíg ő nyit. Csak az a baj, ha én meg visszafogom magam, sok napig nem vagyunk együtt, akkor elkezdek kicsit nyűgös lenni és feszült, meg kicsit féltékenyebb is, hogy akkor vajon kire izgul, ha nem rám?

Meg az szokott meglepni, hogy nagy társaságban ő nyomja a legperverzebb poénokat, meg könnyen lehet vizuálisan ingerelni, másokat sűrűn bámul.

szept. 24. 17:33
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet a kapcsolat lelki és szellemi részével? Mennyire tudtok egymásra hangolódni?
szept. 24. 17:39
 20/38 anonim ***** válasza:
23%
Akkor rád unt, de azzal nem fog vissza rád szokni, hogy erőlködsz. Még jobban elmegy a kedve tőled. Neked jól esne fordított esetben? Különben ha másokat bámul a társaságodban az nagyon udvariatlan és te olyan férfinak könyörögsz szexért? Gondolkodj el magadon, igenis ciki amit művelsz mindenfajta szempontból nézve. Sőt amit írtam mint #1, hogy a kapcsolat nem sokat ér és a szexszel akarsz kompenzálni most érvénybe lépett. Attól nem fog téged jobban kívánni, hogy bedobod magad. Teljesen mindegy, hogy milyen ruhában teszed, vagy csábítóan viselkedsz. Mondani se kéne, hogy gyerünk már végre szexelni 6 nap után. Egymásra kéne találni "félúton", vagy hol neked, hol neki kezdeményezni. Viszont az holtbiztos, hogy nyomást gyakorolsz rá ami nagyon csúnya dolog. Jobb lesz nektek külön. Engedd el és más férfival ne tedd ugyanezt mint vele! Nincs hozzá jogod, fordított esetben már rég ülnél a sitten erőszak miatt ebbe gondolj bele!
szept. 24. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!