Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyi idő után “megszokta” a testem látványát és már nem indítja be olyan könnyen? Működhet így még? (26L)
"Egyébként lassan 4 év környékén nem igazán normális nyalni falni egymást, hogy a szavaiddal éljek"
Ezt ki mondja?
Nem igazán = átlagban:
Mivel az élet zajlik, más dolgok kerülnek előtérbe és az ember inkább hétvégén szexel, vagy hetente egyszer- kétszer, nem naponta, két naponta.
Az #1 baromsagokat ir! 😂😂😂
Igaz, mi meg csak ot eve vagyunk egyutt, de meg mindig nyaljuk- faljuk egymast!
Van, hogy itthon meztelenul jarkalok, es megsem ugrik ram a ferjem. Altalaban akkor esunk egymasnak, amikor egymashoz bujunk es megerezzuk azt a szikrat. Kb heti 4-5 alkalommal, van hogy napi ketszer is.
Nem jo, ha nem hasonlo a libidotok, mert ez idovel csak rosszabb lesz. Te nem leszel kielegitve, frusztralt leszel..most vagy elfogadod ezt, vagy szakitas lesz a vege. Hidd el...
Fiatal vagy meg ahhoz, hogy igy sanyargasd magad.
Nagyon úgy néz ki, hogy ilyen téren nem egyeznek az igényeitek. Attól, hogy hozzászokott a tested látványához, normális esetben nem kellene, hogy közömbössé váljon irántad. Még csak 3 hónapja laktok együtt, mi lesz később? Megértem, hogy 26 évesen nem tudod ezt elfogadni. Nem tudom, mit lehet tenni ilyenkor, mert ha szereted, nyilván nem fogod ezért kidobni. Az, hogy próbáltál vele beszélni erről, csak rontott a helyzeten. Talán meg kellene próbálnod visszafogni magad (tudom, hogy rohadt nehéz), és megvárni, hogy közeledik-e hozzád.
N
Próbálj ki mást arra, hogy felkeltsd az érdeklődősét. Szexi ruhák, pajzán megjegyzések stb.
Ha egésztestes bő pizsamában felcsavart hajjal várod a csodát:"kicsim nem jösz ide egy kicsit" próbálkozásokkal, akkor az nem fog menni.
Ilyesmire rá lehet unni. Nem hiszem, hogy a testedet unja vagy téged.
Merj egy kicsit vad lenni, egy kicsit rámászni, a semmiből orálisan elkezded kényeztetni stb.
Vagy ha ez nem jön be neki, akkor kérdezd meg, hogy mi. Mit csináltok amúgy 3 hónapja együtt élés óta? Egy soha véget nem érő mokuskerék az egész, vagy vannak váratlan séták, programok ?
A párodnak ennyi a libidója. Vannak ismerőseim, akik 30-40 évesek és a férjek évente 1-2 alkalommal szexszelnek. A feleségek, meg ennél többre vágynának, jogossan!
Én 30 év után is ”nyalom, falom”. Ennyi idősen mint a párod, meg napjába többször is simán megkívántam a feleségem.
Megszokta a látványodat? Elég probléma ez, mert ha megölelem vagy ő engem, simán beindulok tőle. Mi vagy te autó, hogy megszok?...
Oké, hogy fáradt a munka után, de ott más gond is akad a férfiasságával…
Azért hetente 1-3 alkalom ennyi idősen bele kellene férjen. Járjatok utána ennek, mert meglehet, hogy nemsokára oda juttok ahova néhány ismerősöm. Évente néhány szex! Téged ez zavarni fog, mint ahogyan, most is zavar és másfelé fogsz keresgélni vagy beletörődsz és ezért, megfogod utálni a párod idővel. Szerintem, de lehet, tévedek?!
Azt figyeltem meg, hogy egyre több nő panaszkodik erre, hogy a párja nem akarja a szexet. Régen meg pont fordítva volt, hogy a nők nem nagyon akarták.
#1 vagyok és mint írtam ha neked így nem jó hagyd el, de amikor az ember le van strapálva, neki annyi a szexuális étvágya és úgy érzi, hogy a másik erőszakoskodik vele:
"Néha merevedési problémái is vannak, főleg most, hogy úgy érzi, hogy sűrűbben kellene teljesítenie, meg elmondása szerint én is állandóan azt hajtogatom, hogy mennyire vágyom már arra, hogy velem legyen."
Olyan esetben jobb hagyni és keresni mást! Abból indultam ki amit te saját magad leírtál, az ő bőrében képzeltem el magam. 26 évesen bőven van időd mással együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!