Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik zavaróbb? Ha a férfi sokat beszél egy kapcsolatban vagy keveset?
#10 igen tudom.
Pont azt akartam, hogy a sokat beszélős extrém szélsőségének nevezem azt, hogy annyit beszél, hogy már befogni se tudja, és/vagy folyton a szavamba akar vágni, mert a sajátja, ami eszébe jutott azt akarja mondani.
Van barátom/ismerősöm, aki különösen sokat beszél, és ezért szeretek vele lenni, mert nagyon szórakoztató hallgatni a gondolatait, de ha megszólalok, akkor meghallgatja. Ez a típusú sokat beszélős szerintem teljesen rendben van.
Csak a fokozatokra akartam felhívni a figyelmet, mert ahogy az élet oly sok területén itt sem csak két szélsőség és egy aranyközép út van, és nem csak egy dimenzió (tulajdonság: Beszéd mennyisége) mentén lehet spektrumon elhelyezni, hogy milyen az ember, hanem más tulajdonságok alapján is.
Például, ha valaki 90%-ban panaszkodik, amikor megszólal, akkor inkább beszéljen keveset, és napi egyszer halljam, hogy panaszkodik, minthogy sokat beszélős legyen és napi 8 órában hallgassam, hogy minden sz.r
Szóval például az se mindegy, hogy MIT mond az adott ember, nem csak, az hogy mennyit.
Nem zavar, ha sokat beszél, de akkor értelmes témáról beszeljen. A folyamatos panaszkodás qva fárasztó.
A nagyon csendes szerintem nagyobb hátrány, mert mindent úgy kell kihúzni belőle harapófogóval. Ha baja van, azt is. A kommunikáció egy kapcsolat alapja.
Számomra egyértelműen az a zavaróbb, ha valaki csendes.
Végtelenül unom azokat az embereket, akikkel nem lehet normálusan beszélgetni, mert minden második mondat után mélyen elhallgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!